2019-12-08 22:02:55
Φωτογραφία για Η Δωδεκάνησος Κυπελλούχος Ελλάδος στο Μπάσκετ με αμαξίδιο (pics)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Χ.Α.Ν.Θ.

ΗΔωδεκάνησος ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ με αμαξίδιο, στο Final-4 που φέτος φιλοξένησε η ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Άτλα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 57-53 ενώ στον μικρό τελικό, ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε την Καβάλα με 84-55 και κατέκτησε την 3η θέση. Καλύτερος σκόρερ και MVP του Final-4 αναδείχθηκε ο Σταύρος Δίτσης του Μ. Αλεξάνδρου.

Με το τέλος των αγώνων ακολούθησαν βραβεύσεις στις ομάδες που συμμετείχαν, στους διαιτητές και τους κριτές , ενώ η ΟΣΕΚΑ τίμησε την Χ.Α.Ν.Θ. και το σωματείο «Μ. Αλέξανδρος 1994».

Οι τιμητικές βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Καλούδη Χρήστο (Πρόεδρο ΟΣΕΚΑ), Σωσσίδη Ιωάννη(Πρόεδρο Χ.Α.Ν.Θ.), Δημήτρη Μητσόπουλο(Πρόεδρο Αθλητικών Ομάδων Χ.Α.Ν.Θ.), Γιώργο Χαλβατζάκη(μέλος δ.σ. Χ.Α.Ν.Θ), Χάρη Παπαγεωργίου(Αντιπρόεδρο ΕΣΑΚΕ), Σάββα Λόρτο(Πρόεδρο ΕΚΑΣΘ), Αθανάσιο Βίγλα(Αντιπρόεδρο ΟΣΕΚΑ) , Θωμά Χατζηστεργίου (Εκπρόσωπο εταιρείας Ήρων), Νικολακάρου Βασιλική(Πρόεδρο ΑΣΑΘ Άρης) ,Τσιακμάκη Δημήτρη(Υπ. Δημοσίων Σχέσεων ΟΣΕΚΑ), Δραμουντάνη Γιώργο(Ειδικό Γραμματέα ΟΣΕΚΑ) και Διακογεωργίου Κάλλιστο( Αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου).


Τα παιχνίδια του Final-4 κατά το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου παρακολούθησε μεταξύ άλλων κι ο Πρωταθλητής Στίβου AμεΑ Στέλιος Μαλακόπουλος τον οποίο η Χ.Α.Ν.Θ. βράβευσε για την προσφορά του στην ελληνικό αθλητισμό. Ο Στέλιος Μαλακόπουλος μίλησε με ενθουσιασμό την συνεργασία που πρόκειται να έχει με την Χ.Α.Ν.Θ. ως υπεύθυνος Αθλητισμού ΑμεΑ.

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης του Final-4 είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα καθώς περιελάμβανε σύγχρονο χορό από την ομάδα Illusions (σχολή Danza Fuerte) αλλά και Ποντιακούς χορούς με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ποντίων (από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Συλλόγων).

Ο Πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ Χρήστος Καλούδης απέδωσε τα εύσημα στην Χ.Α.Ν.Θ. για την άρτια διοργάνωση.
ethnos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ