2019-12-09 00:00:36
Φωτογραφία για Θρίλερ στο φινάλε! Θύελλα Ραφήνας-Ρόδος 1-1 (φωτό)
Σε θρίλερ εξελίχτηκε στο φινάλε το ματς της Θύελλας Ραφήνας με την Ρόδο. Οι Λιγνιτωρύχοι προηγήθηκαν στο 87΄ για να δεχθούν την ισοφάριση 1-1 στις καθυστερήσεις και με τους τυπικά γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα!

Δύο “όψεις” είχε ο αγώνας σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, αφού στο πρώτο ημίχρονο οι Ροδίτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν σκόραραν, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του Ν. Μεσολλόγη ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία και διεκδίκησαν την νίκη και το τρίποντο.

Μπορούμε να πούμε δε, ότι στο β΄ 45λεπτο οι θεατές είδαν μπάλα. Και οι δύο ομάδες, κυρίως οι Λιγνιτωρύχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να έχουμε φάσεις, γκολ και θέαμα. Βέβαια στο τέλος για άλλη μια φορά η Θύελλα δεν γνώρισε τη νίκη παίζοντας σε ουδέτερο γήπεδο. Σίγουρα η απώλειας της “φυσικής” της έδρας έχει στερήσει αρκετούς πόντους από την ομάδα.


Το φιλμ του αγώνα

Στο 21΄ ο Μπουντόπουλος πήγε να “κρεμάσει” τον Πάντο, ανεπιτυχώς

Ο Δελαπόρτας απείλησε στο 26΄την εστία της Θύελλας αλλά έδιωξε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σε κόρνερ

Κεφαλιά στο δοκάρι από τον Κανταρτζή στην εκτέλεση του κόρνερ (27′). Μεγάλη ευκαιρία για τους ροδίτες να ανοίξουν το σκορ

Πολιορκία στα καρέ των φιλοξενούμενων αλλά κανείς από τους παίκτες της Θύελλας δεν κατάφερε να σουτάρει προς την εστία

Κίτρινη στο 36΄ ο Ιωαννίδης

Στο 42΄ ίσως η πιο μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο, όταν ο Χατζησάββας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Πάντος γλίτωσε την ομάδα από βέβαιη παραβίαση

Στο β΄ ημίχρονο

Στο 61΄ ο Μπουντόπουλος απ΄ευθείας φάουλ η μπάλα χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

69΄ κίτρινη ο Ραχήμ

Στο 73΄ ο Καμπάς που μπήκε ως αλλαγή σώζει την εστία του από την κεφαλιά του Ντόσκα

Στο 78΄ προβολή του Παπαδόπουλου πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα της Ρόδου

Στο 79΄ σουτ του Δημητρίου άουτ

Κίτρινη ο Πάντος στο 81΄

Δυνατό σουτ του Μπίσα άουτ στο 82

ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ζέκιο πλάσαρε από κοντά και έκανε το 1-0 στο 87΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Ντόσκα

ΓΚΟΟΟΛ! Ο Κανταρτζής στο 90+1΄ έκανε προβολή, η επόπτης Δέτση υπέδειξε γκολ και ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Έτσι έγινε το τελικό 1-1 με τους θυελλιώτες να διαμαρτύρονται έντονα στον κ. Αλιάγα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Ραφήνας (Νικ. Μεσολόγγης): Πάντος, Ιωαννίδης (46΄ Τσάκωνας), Παπαδόπουλος, Μανδύλης, Σχίζας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (89΄ Σαντίκου), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (65΄ Ματσαδές), Δημητρίου, Μπουντάκης (76΄ Ζέκιο).

Ρόδος (Κώστ. Βελιτζέλος): Τζήμας (50΄ λόγω τραυματισμού Καμπάς), Σταυλάς, Παπαθανασίου (76΄ Βουργουντζής), Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Κλιγγόπουλος (64΄ Τριχάκης), Ραχήμ (79΄ Μπίσα), Χατζησάββας, Μπουντόπουλος, Δελαπόρτας.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ