2019-12-09 18:24:38
Φωτογραφία για iPhone 12: μεγαλύτερη μπαταρία χάρη σε μια εσωτερική αλλαγή
Η Apple έχει ήδη αυξήσει την χωρητικότητα της μπαταρίας με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Το σενάριο θα μπορούσε να επαναληφθεί και με το iPhone 12 το 2020 χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας.  

Το Elec αναφέρει ότι το iPhone του επόμενου έτους μπορεί να έχει μια προσαρμοσμένη μονάδα προστασίας της μπαταρίας που είναι 48% μικρότερη και λεπτότερη από αυτή που χρησιμοποιείται στο iPhone μέχρι στιγμής. Αυτό ελευθερώνει χώρο και συνεπώς αυξάνει την μπαταρία. Αυτή η ενότητα θα πρέπει να παρέχεται από την κορεατική ομάδα ITM Semiconductor. Η τελευταία έχει ήδη προμηθεύει τη Samsung για το Galaxy S11 που αναμένεται στις αρχές του 2020.

Ένα κύκλωμα προστασίας της μπαταρίας εμποδίζει την υπερβολική φόρτιση και την υπερβολική εκφόρτιση. Η νέα μονάδα ITM Semiconductor συνδυάζει το κύκλωμα προστασίας με ένα μονωμένο τρανζίστορ φαινομένου πεδίου πύλης (MOSFET) και πίνακα τυπωμένων κυκλωμάτων, εξαλείφοντας την ανάγκη για μια βάση στήριξης.

Το 2020 θα πρέπει να είναι μια ευκαιρία για να μην έχουμε τρία, αλλά τέσσερα iPhone 12s με μεγέθη οθόνης 5.4, 6.1 και 6.7 ίντσες . Το μοντέλο των 6,1 ιντσών θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές. Οι φήμες που έχουμε μέχρι στιγμής ανακοινώσει για ένα διαφορετικό σχέδιο με άκρες παρόμοιες με το iPhone 4, υποστήριξη για δίκτυα 5G, οθόνες OLED σε ολόκληρη την επιφάνεια και 6 GB μνήμης RAM.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ