2019-12-09 19:00:26
Φωτογραφία για Δημήτρης Ουγγαρέζος για Σίσσυ Χρηστίδου «Πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετείτόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έριξε τα «πυρά» της κατά του Alpha μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους. 

Το πάνελ του «Πρωινού» σχολίασε τόσο τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, όσο και τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

 Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει. Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ