2019-12-10 10:19:01
Φωτογραφία για Οι σύμβουλοι της Κοινότητας ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ αιτούνται και εγκαλούν το πρόεδρο Αθ. Λιγνό σε συνεδρίαση, ώστε να διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτισμάτων (Τυροκομείο και Αποθήκη)
        Οι 4 τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Καραϊσκάκη Ξηρομέρου: Μητσάνης Αθανάσιος, Χριστόδουλος Ρηγάλος, Ουρανία Παπαγεωργίου και Σπύρος Δημητρούκας, με αίτηση τους, εγκαλούν το πρόεδρο Αθ. Λιγνό σε συνεδρίαση, για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο Αστακού, ώστε να διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτισμάτων (Τυροκομείο και Αποθήκη Αγροτικού Συνεταιρισμού)

Αναλυτικά. Αίτηση 4 μελών  του διοικητικού συμβουλίου  της τοπικής Κοινότητας Καραΐσκάκη  του Δήμου Ξηρομέρου.

      Οι αιτούντες ο Αντιπρόεδρος Μητσάνης Αθανάσιος, οι Σύμβουλοι Χριστόδουλος Ρηγάλος, Ουρανία Παπαγεωργίου, Σπύρος Δημητρούκας.

     Αιτούνται σύμφωνα με το άρθρο 88 Ν. 3852- 2010 και όπως αυτός ερμηνεύεται απο την ΑΠ 59846-21 απο 21- 08- 2019 της παρ. 3.2 ζητούν όπως έχουν έννομο δικαίωμα την κατεπείγουσα συνεδρίαση του συμβουλίου κοινότητας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο Αστακού.

Θέματα του εν λόγω συμβουλίου:

1.-Αποθήκη και Ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτής, ιδιοκτησία του πρώην Αγροτικού συνεταιρισμού της κοινότητας.

2.-Τυροκομείο και Ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτού Ιδιοκτησίας του πρώην γαλακτοκομικού συνεταιρισμού  της Κοινότητας Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ