2019-12-10 12:58:00
Φωτογραφία για Ελληνίδα απελάθηκε από την Τουρκία ως τρομοκράτισσα
Μια Ελληνίδα υπήκοος απελάθηκε σήμερα από την Τουρκία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η απέλαση έγινε σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές και σύμφωνα με την ανακοίνωση η 50χρονη γυναίκα είχε σχέσεις με τον ISIS.

H ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας αναφέρει ότι «συνεχίζεται η επιστροφή των ξένων τρομοκρατών μαχητών στις χώρες καταγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα ένας ελληνικής καταγωγής τρομοκράτης απελάθηκε στη χώρα του».

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ η γυναίκα δε διώκεται για κάποιο άλλο αδίκημα. Φέρεται να έχει ελληνικό και αυστραλιανό διαβατήριο τα οποία έχουν λήξει και η οποία συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές όταν πέρασε παράνομα στην Τουρκία από την Συρία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ζήτησε μόνη της να έρθει στην Ελλάδα επειδή έχει συγγενείς. Από τις ελληνικές αρχές η υπόθεση ερευνάται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 50χρονη διώκεται σε κάποια άλλη χώρα καθώς στην Ελλάδα δεν απασχολεί τις αρχές.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ