2019-12-10 13:55:28
Φωτογραφία για Τζολί και Πιτ στα “μαχαίρια” για το ακίνητο στην Γαλλία αξίας 67 εκατ. δολαρίων
Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, βάζοντας το επίσημο τέλος στον γάμο τους, ωστόσο το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να προσπαθεί να διευθετήσει τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου του.

Το διαζύγιο του ζευγαριού ήταν πολύ δύσκολο, καθώς περιελάμβανε αρκετές διαμάχες σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, με την Αντζελίνα Τζολί να ισχυρίζεται κάποια στιγμή ότι ο Πιτ δεν έδινε αρκετά χρήματα ως διατροφή. Ενώ λέγεται ότι έχουν πλέον βρει μια λύση από κοινού σε σχέση με τα παιδιά τους, υπάρχουν αρκετά προβλήματα όσον αφορά τον διαχωρισμό της περιουσίας τους, η οποία ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Οι δυο τους έχουν ορίσει από κοινού έναν ιδιωτικό δικαστή για να διαπραγματευτούν. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πρώην ζευγαριού είναι το Chateau Miraval, ένα ιστορικό ακίνητο στην Προβηγκία το οποίο αγόρασαν για 67 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και μάλιστα εκεί έγινε και η τελετή του γάμου τους.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Us Weekly, οι διαπραγματεύσεις του διαζυγίου συνεχίζονται σε μεγάλο βαθμό για το Miraval, καθώς η Τζολί πιστεύει ότι πρέπει να της δοθεί εξ ολοκλήρου, επειδή ήταν “ιδέα της να αγοράσει το ακίνητο αρχικά”.

Ο Πιτ από την άλλη πλευρά πιστεύει ότι ήταν κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος με την πρώην συζυγό του όσον αφορά τα περουσιακά τους στοιχεία, ενώ έχει αναφερθεί ότι της πρότεινε να της κάνει μια εφάπαξ πληρωμή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία η Τζολί αρνήθηκε.

Το τεράστιο κτήμα στην Γαλλία πραγματικά μοιάζει με παλάτι και διαθέτει αρκετούς χώρους για να φιλοξενήσει πολλά άτομα. Περιβάλλεται από ένα όμορφο καταπράσινο τοπίο και διαθέτει τον δικό του αμπελώνα. Διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τους Pink Floyd, τον Sting και τους Cranberries.

perpetual.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ