2019-12-10 15:27:02
Φωτογραφία για Απατεώνες άρπαξαν 18 τόνους φρούτα αξίας 12.500 ευρώ
Στα ίχνη άγνωστου προς το παρόν απατεώνα που κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά

περίπου 18 τόνους φρούτων συνολικής αξίας 12.500 ευρώ από έναν αγροτικό Συνεταιρισμό στη Λάρισα και μια εταιρεία εμπορίας φρούτων στην Άρτα, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο, βρίσκεται η Ασφάλεια Λάρισας.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάστηκαν τέσσερις τετελεσμένες απάτες και μία απόπειρα, με τη λεία να καταλήγει στις αποθήκες μιας εταιρείας αγροτικών προϊόντων σε περιοχή της Αττικής, όπου συνελήφθη ένας 64χρονος συνεργός του άγνωστου δράστη που περίμενε να παραλάβει το φορτίο. Εκεί κατασχέθηκαν έξι τόνοι φρούτων αξίας άνω των 4.000 ευρώ, που είχαν μεταφερθεί την Κυριακή από μεταφορική εταιρεία και από εκεί κατ’ εντολή του άγνωστου απατεώνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμού, ο ίδιος απατεώνας παρουσιαζόταν ως έμπορος και είχε κάνει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας άλλες τρεις παραγγελίες από τις 21 ως τις 26 Νοεμβρίου και απέσπασε άλλους έξι τόνους φρούτων χωρίς να πληρώσει! Ωστόσο, φέρεται ότι είχε επεκτείνει την δράση του και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Συγκεκριμένα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας φρούτων που εδρεύει στην Άρτα και τον έπεισε να στείλει στην Αττική άλλους τέσσερις τόνους φρούτων αξίας 9.000 ευρώ, τα οποία μεταφέρθηκαν την περασμένη Τρίτη χωρίς να καταβληθεί το αντίτιμο. Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της απόπειρας απάτης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Λάρισας για να ταυτοποιηθεί ο άνθρωπος που έκλεινε τις παραγγελίες και να διερευνηθεί αν τυχόν έχει εξαπατήσει και άλλους εμπόρους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ