2019-12-10 22:00:08
Φωτογραφία για «Πολύ φίλη» με πρώην πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ήταν η Ιβάνκα Τραμπ
H άγνωστη μέχρι σήμερα «προσωπική» σχέση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην πράκτορα της ΜΙ6, Κρίστοφερ Στιλ

Μία άγνωστη μέχρι σήμερα προσωπική σχέση της Ιβάνκα Τραμπ με πρώην πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο πρώην πράκτορας της ΜΙ6, που έχει ενοχοποιηθεί ότι έφερε στο φως πληροφορίες για τις σχέσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το Κρεμλίνο, είχε «πολύ προσωπική σχέση» με την Ιβάνκα, όπως αποκαλύπτουν βρετανικά ΜΜΕ.

O Κρίστοφερ Στιλ, για τον οποίο η εφημερίδα «Independent» είχε γράψει ότι συγκέντρωνε στοιχεία ενώ εργαζόταν για πολιτικούς αντιπάλους του Τραμπ και παρέδωσε τον φάκελο στο FBI, καθώς οι πληροφορίες αποδείχθηκαν πολύ σοβαρές, είχε φιλία με την αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου.

Η έκθεση του γενικού επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάικλ Χόρογουιτς, όπου γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις, δεν ανέφερε το όνομα της Ιβάνκα Τραμπ, ωστόσο η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε από το δίκτυο «ABC News».


Η έκθεση του Χόρογουιτς ανέφερε ότι, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε ο Τραμπ στο αγαπημένο του Twitter, ο Στιλ ήταν στην πραγματικότητα «θετικά διακείμενος» προς την οικογένεια Tραμπ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδαε «Guardian», ο Στιλ μπαινόβγαινε επί χρόνια στον Πύργο του Τραμπ και ήταν φιλικός με την Ιβάνκα. Περιέγραψε επίσης τη σχέση τους ως «προσωπική». Ο πρώην κατάσκοπος της βρετανικής κυβέρνησης της είχε κάνει μάλιστα κι ένα δώρο: ένα «οικογενειακό ταρτάν από τη Σκωτία», όπως γράφει η έκθεση.

Το δίκτυο «ABC» ανέφερε επίσης ότι, η Ιβάνκα Τραμπ συζητούσε ακόμη και για τα έργα που θα μπορούσε να κάνει η επιχείρηση του Στιλ «Orbis» σε συνεργασία με την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της.

Ιβάνκα και Στιλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007, δύο χρόνια προτού η κόρη του Τραμπ παντρευτεί τον νυν σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ. Έστελναν μεταξύ τους μηνύματα και, μεταξύ των ετών 2010 - 2012, συζητούσαν τρόπους με τους οποίους ο Στιλ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την επιχείρηση του Τραμπ για να βοηθήσει στην εκπόνηση έργων σε Ρωσία και και Κίνα.

Ιβάνκα και Στιλ έμειναν φίλοι μέχρι το 2015, φέρεται να είπε η ίδια πηγή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ