2019-12-10 22:40:24
Φωτογραφία για Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη

Επί εννιά ώρες έκανε ποδήλατο ο Anthony Hoyte, ένας ερασιτέχνης ποδηλάτης, για να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο στον ψηφιακό χάρτη μίας εφαρμογής.

Ο Anthony Hoyte, που όπως όλα δείχνουν δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο χόμπι του, αφιερώνει χρόνο και φαιά ουσία ώστε να δημιουργεί εικόνες στους ψηφιακούς χάρτες της εφαρμογής «Strava» που χρησιμοποιεί όταν κάνει ποδήλατο.

Στο πνεύμα των ημερών, και προφανώς με εορταστική διάθεση, Anthony Hoyte αποφάσισε να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο πραγματοποιώντας σχεδόν 130 χιλιόμετρα στους δρόμους έξω από Λονδίνο μέσα σε διάστημα εννέα ωρών. Ο ίδιος υποστηρίζει πως απαιτείται χρόνος για τον σχεδιασμό των διαδρομών, ωστόσο, όπως αναφέρει, προτιμάει να επικεντρώνεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

It’s that time of the year again when I cycle round congested streets in the rain looking for some festive cheer!: https://t.co/4u80fR8eNt@Strava @cyclingweekly #stravaart #stravart #gpsdoodle #gpsart #cycling #Christmas #reindeer #Rudolph pic.twitter.com/Nzm3Rch9nJ

— Anthony Hoyte (@anthoyte) 9 Δεκεμβρίου 2019

Ο Anthony Hoyte, αναφέρει πως εμπνεύστηκε από άλλους χρήστες της εφαρμογής. «Είδα άλλους να το κάνουν, κυρίως τον Stephen Lund στον Καναδά, και είπα πως μπορώ να το κάνω και εγώ». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hoyte εκπλήσσει τον κόσμο της ποδηλασίας με τις δημιουργίες του. Πέρυσι, κάνοντας ποδήλατο για 4 ώρες και 35 λεπτά κατάφερε να «σχεδιάσει» έναν Άγιο Βασίλη. Η απόσταση που διένυσε ήταν περίπου 66 χιλιόμετρα.

Ho ho ho!

Check out my latest @Strava art: https://t.co/HY54z8DWU3#birmingham #santa #hohoho #cycling #gpsdoodle pic.twitter.com/GYj8Epu6pd

— Anthony Hoyte (@anthoyte) 10 Δεκεμβρίου 2018

Πηγή: www.lifo.gr



No votes yet.

Please wait

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ