2019-12-10 23:30:16
Φωτογραφία για Κλειστές οι τράπεζες αύριο Τετάρτη 11/12
Κλειστές θα είναι πολλές τράπεζες αύριο Τετάρτη 11/12 λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕ

Η ΟΤΟΕ και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Παντραπεζική Απεργία για την Τετάρτη 11/12/2019 και οι τράπεζες θα είναι κλειστές. Δεν αποκλείεται πολλά καταστήματα ορισμένων τραπεζών να ανοίξουν κανονικά.

Η ΟΤΟΕ κλιμακώνει τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς. «Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας! Είναι, λοιπόν, δυνατό να ανεχθούμε απολύσεις σήμερα, που η Οικονομία ανακάμπτει και οι Τράπεζες διαβεβαιώνουν για την ισχυροποίηση και την επιστροφή τους στην κερδοφορία;

Είναι δυνατό να επιτρέψουμε, εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά και η Κυβέρνηση, τα Κόμματα και οι πολίτες της χώρας μας στις Τράπεζες να αποφασίζουν ανεξέλεγκτα σε βάρος μας, σε βάρος της κοινωνίας που τις στήριξε από το υστέρημά της όλα τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια;» τονίζει η ΟΤΟΕ.

«Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτά τα δεδομένα, οι απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς αφορούν όλους» υπογραμμίζει η ΟΤΟΕ στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις τράπεζες που σχεδιάζουν να μιμηθούν την Τράπεζα Πειραιώς.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ