2019-12-11 01:00:20
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12 ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
Όταν παίρνει φωτιά καιγόμαστε, όταν βρέχει πνιγόμαστε και όταν αρρωστήσουμε πεθαίνουμε στον δρόμο. Κοντεύουν Χριστούγεννα και τα παιδιά μας είναι ακόμα χωρίς δασκάλους και καθηγητές. Τελικά η κανονικότητα επέστρεψε στην χώρα μας!

Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις ήρθαν στην περιοχή μας την Νότια Ρόδο, το success story είναι εδώ, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Τι φταίει όμως και η ζωή μας σε όλα τα επίπεδα χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται;

Ζούμε σε μία περιοχή που παράγεται τεράστιος πλούτος, που το κράτος εισπράττει τόσους φόρους, οπότε θεωρούμε δικαίωμα μας να μας παρέχει το κράτος σύγχρονες δωρεάν υποδομές σε υγεία-παιδεία , σύγχρονα έργα αντιπλυμηρικής και αντιπυρικής προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Το προηγούμενο διάστημα χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή στην Ν. Ρόδο στο δρόμο για το Κ.Υ
. Αρχαγγέλου καθώς το Π.Ι. Γενναδίου ήταν κλειστό, επίσης κινδύνεψαν πολλοί άλλοι που σώθηκαν από τύχη. Οι κάτοικοι της Ν. Ρόδου πραγματοποιήσαμε δύο μαζικές κινητοποιήσεις ζητώντας από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα διαχρονικά και δίκαια αιτήματα μας. Η κυβέρνηση αντί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα μας επιλέγει να μας κοροϊδεύει με δήθεν «λύση». Δεν καταδέχεται καν να απαντήσει επίσημα και δημόσια τι θέση παίρνει πάνω στα διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων της Ν. Ρόδου που είναι:

Άμεση πρόσληψη μόνιμων ειδικευμένων ιατρών, νοσηλευτών, διασωστών ΕΚΑΒ, αρκετών για να λειτουργεί το ιατρείο του Γενναδίου 24 ώρες, 365 μέρες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι αγροτικοί γιατροί να είναι βοηθητικοί.

Αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου σε Κέντρο Υγείας, πλήρως εξοπλισμένου και με μόνιμο προσωπικό.

Στην πρόσφατη πλημμύρα ακόμη μια φορά χάθηκε άδικα μια ανθρώπινη ζωή και καταστράφηκαν περιουσίες. Το νησί μας κόπηκε στα δύο, αν δεν παρθούν εδώ και τώρα μέτρα ώστε να κατασκευαστεί νέα γέφυρα στο Χαράκι τη σεζόν θα υποφέρουμε.

Για όλους του παραπάνω λόγους καλούμε όλους τους κατοίκους της Νότιας Ρόδου, σε συνέλευση κατοίκων το Σαββάτο 14/12 στις 17:30 στο Δημαρχείο Γενναδίου με θέματα:

Αποτίμηση των κινητοποιήσεων για την υγεία, νέες δράσεις.

Συζήτηση για την πρόσφατη πλημμύρα, αιτήματα για άμεση αποκατάσταση κατεστραμένων υποδομών και άμεση αποζημίωση των πληγέντων. Μέτρα αντιπλυμηρική ς προστασίας στα χωριά μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ