2019-12-11 11:00:17
Φωτογραφία για Στο ρυθμό των ρίχτερ συνεχίζουν να χορεύουν Κάσος και Κρήτη- Σεισμός και στην Κέα
Σεισμός χθες τα μεσάνυχτα σε μικρή απόσταση από Κρήτη και Κάσο

Σεισμός σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στα ανοιχτά της Κάσου. Πιο αναλυτικά, σεισμική δόνηση ήταν 5,3 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 23:58 στον θαλάσσιο χώρο 40 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κάσου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών σε μικρή απόσταση από την Κέα

Η δόνηση, την οποία το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ισχυρή», έγινε σε σημείο που απέχει 377 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές μέχρι στιγμής.

Την 27η Νοεμβρίου, σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αντικυθήρων και Κρήτης, χωρίς να προκαλέσει θύματα.


Σεισμός σήμερα τα ξημερώματα στην Κέα

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:29 σε θαλάσσιο χώρο 34 χιλιόμετρα δυτικά της Κέας, γνωστοποίησε με αντίστοιχη ανακοίνωση που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Η δόνηση, την οποία το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ασθενή» στην ανακοίνωσή του, είχε επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 55 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Αθήνας.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ