2019-12-11 19:43:14
Φωτογραφία για Powerbeats 4: Η Apple ετοιμάζει νέα ακουστικά
Ένα νέο ζεύγος ασύρματων ακουστικών αναπτύσσεται στην Apple και πιο συγκεκριμένα στο Beats. Αναφορές στην Powerbeats 4 υπάρχουν στην τελική έκδοση του iOS 13.3, που διανεμήθηκε χθες από την Apple .  

Οι γραμμές κώδικα, που βρέθηκαν από το 9to5Mac , δείχνουν ότι οι χρήστες θα μπορούν να πουν την εντολή "Dis Siri" στο Powerbeats 4 για να ενεργοποιήσουν τον βοηθό φωνής. Αυτό υποδηλώνει διαδοχικά ότι το τσιπ H1, που χρησιμοποιείται ήδη σε ορισμένα προϊόντα της Apple (όπως το AirPods), θα είναι παρόν. Αυτό το τσιπ, σύμφωνα με την Apple, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει το χρόνο σύνδεσης, αυξάνει το χρόνο ομιλίας και προσφέρει τη λειτουργικότητα "Dis Siri" σε λειτουργία hands-free. Επιπλέον, το Powerbeats 4 πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία "Ανακοίνωση μηνυμάτων με τη Siri".

Υπάρχει ήδη ένα ζευγάρι Powerbeats που περιλαμβάνει το τσιπ H1 και συνεπώς το "Dis Siri": αυτά είναι τα Powerbeats Pro, που πωλούνται για 249 ευρώ . Αυτό το μοντέλο είναι εντελώς ασύρματο, όπου το Powerbeats 3 (και ίσως το Powerbeats 4) είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ωστόσο, η σύνδεση είναι ασύρματη με το iPhone ή άλλο προϊόν.

Το iOS 13.3 δεν προτείνει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας για το Powerbeats 4. Πριν από τα Χριστούγεννα; Γιατί όχι; Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες και για τις αρχές του 2020.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ