2019-12-12 01:00:20
Φωτογραφία για «Οι φυλές της Λιβύης δεν προσκύνησαν 500 χρόνια τους Οθωμανούς – Όχι στην εισβολή Ερντογάν»
Δύο οργανώσεις Λίβυων ακτιβιστών, «Οι Γιοι της Λιβύης» και η «Χαρακάτ για τη Λιβύη», σε κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την προθυμία του να στείλει τουρκικά στρατεύματα στη Λιβύη εάν του το ζητήσει η κυβέρνηση της Τρίπολης.

Οι οργανώσεις κάνουν λόγο για προαναγγελία τουρκικής εισβολής στη Λιβύη, που θα έχει ως αποτέλεσμα επανάληψη των σφαγών που διαπράττουν «οι συμμορίες του Ερντογάν και οι πράκτορές του» στη βόρεια Συρία, με στόχο την αλλοίωση εκεί της δημογραφίας (εθνοκάθαρση Κούρδων).

Οι δύο οργανώσεις καλούν σε μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στις απειλές Ερντογάν για εισβολή στη Λιβύη.

Οι φυλές της Λιβύης και οι πόλεις και οι υπερήφανες οάσεις, που δεν υπέκυψαν ποτέ επί 500 χρόνια στον εξευτελισμό του κατοχικού σουλτανικού (οθωμανικού) στρατού και των συνεργατών του, γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προστατέψουν τη Λιβύη και πώς να ανατρέπουν τυράννους και σκοτάδι από τους θρόνους τους, αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ερχόμενη Παρασκευή καλούνται μαζικές διαδηλώσεις σε όλες τις απελευθερωμένες πόλεις (σ.σ. που ελέγχονται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης) ενάντια στην αιφνιδιαστική προαναγγελία εισβολής στη Λιβύη, που είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει προς υπεράσπιση της πατρίδας και του λαού.

Γίνεται έκκληση κινητοποίησης όλων των δυνάμεων για να αποτραπεί η εισβολή και να συντριβούν όλες οι συνωμοσίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AlMarsad.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ