2019-12-12 08:32:36
Φωτογραφία για Η «Διδώ» σάρωσε τη χώρα : «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε Λάρισα, Εύβοια και Ρόδο [εικόνες]
Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Διδώ» που σαρώνει την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Διδώ» που σαρώνει την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα ως τώρα εντοπίζονται σε Λάρισα, Εύβοια και Ρόδο.

Ειδικότερα μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, οι κάτοικοι στην Αγιά Λάρισας, ήταν αποκλεισμένοι στα παράλια μετά τη νεροποντή που έπληξε την περιοχή από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, τα ρέματα κατέβασαν μεγάλη ποσότητα νερού.

Η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό διακόπηκε σε τρία σημεία, δηλαδή στην κρεμαστή γέφυρα του Αγιοκάμπου, στην Κάτω Σωτηρίτσα και στη Βελίκα. Αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές, ενώ το νερό παρέσυρε αντικείμενα στους δρόμους που θυμίζουν ποτάμια.

Έπεσε γέφυρα στην Εύβοια

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι στην βόρεια Εύβοια, καθώς η βροχή που πέφτει από τη Τρίτη ήταν αρκετή για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η γέφυρα στη περιοχή Αρτεμίσιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, ενώ από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς έτυχε να μην περνάει κάποιο όχημα την ώρα που γκρεμίστηκε η γέφυρα.


Άνοιξαν οι ουρανοί στη Ρόδο

Στη Ρόδο, επίσης, άνοιξαν οι… ουρανοί λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, χαλαζόπτωση έπληξε μεγάλο μέρος από τα Κοσκινού έως και το Φαληράκι, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν στις κεντρικές οδούς, οι οποίες έχουν μεταβληθεί σε ποτάμια, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Χίος : Προβλήματα στις πτήσεις και ταλαιπωρία επιβατών από την κακοκαιρία

Προβλήματα στην αεροπορική σύνδεση της Χίου με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα προκάλεσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης το κύμα κακοκαιρίας που χτύπησε το νησί.

Σύμφωνα με το politischios.gr, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, το αεροπλάνο από Χίο για Αθήνα παρέμενε επί αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου περιμένοντας να περάσει η κακοκαιρία.

Επίσης, το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο, κι έπειτα από αρκετούς κύκλους επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Χιόνια στα Γρεβενά

Στα λευκά ντύθηκε η Βασιλίτσα Γρεβενών το βράδυ της Τετάρτης.

Σχεδόν μισό μέτρο χιόνι δημιούργησε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.
in.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ