2019-12-12 19:31:20
Φωτογραφία για Apple: $52.000 για το νέο Desktop – τα ροδάκια δεν περιλαμβάνονται
Από την τιμή εξαιρούνται η οθόνη του υπολογιστή αλλά και τα ροδάκια κόστους... 400 δολαρίων

Το νέο Mac Pro desktop της ξεκίνησε να λανσάρει  στην αγορά η Apple, το οποίο με τις κατάλληλες επιλογές μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 50.000 χιλιάδες δολάρια.

Ο νέος υπολογιστής παραγωγής στο Τέξας, ξεκινάει από τις 6.000 δολάρια με λειτουργίες οι οποίες για κάποιους προγραμματιστές, μοντερ και φωτογράφους ίσως να μην είναι αρκετές. Στο πακέτο με όλες του τις λειτουργίες ο υπολογιστής μπορεί να κοστίσει και περισσότερα από 52.000 δολάρια, αν και από την τιμή φαίνεται να εξαιρούνται τα ροδάκια του κουτιού κόστους… 400 δολαρίων.

Για κάποιους επαγγελματίες, το κόστος του υπολογιστή της Apple είναι απλά ένα κομμάτι της δουλειάς τους, αλλά για τους περισσότερους καταναλωτές η τιμή του Mac Pro είναι σοκαριστική, καθώς τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο ακριβούς προσωπικούς υπολογιστές του κόσμου, με τον κόσμο να συγκρίνει την τιμή του με την τιμή ενός αυτοκινήτου.


Ο υπολογιστής περιλαμβάνει χωρητικότητα 256 GB, και παρέχει διάφορες επιλογές σχετικά με την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου, είτε έναν σκληρό 4 TB (με έξτρα 1.400 δολάρια) είτε έναν 8 TB ο οποίος θα βγει στην αγορά στο κοντινό μέλλον (όπως και η τιμή του).

Για την αύξηση της μνήμης (RAM) του υπολογιστή από τα 32 GB στο 1,5 TB ο καταναλωτής χρειάζεται να δώσει 25.000 δολάρια επιπλέον, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η τιμή μπορεί να ξεπεράσει τις 50.000.

Επιπλέον, στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε η οθόνη με την Apple να έχει ανακοινώσει το νέο Pro Display XDR στα 5.000 δολάρια.

Μάλιστα, για να μπορέσει η εταιρεία να «σπρώξει» την αγορά του νέου της προϊόντος, συνέστησε στους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν την κάρτα της Apple για να πάρουν το 6% των χρημάτων που θα δώσουν για την αγορά του Mac Pro.
Apple
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ