2019-12-13 02:02:43
Φωτογραφία για Βρετανία: Απολαύστε τη γιορτή, πανηγυρίζει ο Τζόνσον - Εσωκομματικά «καρφιά» για Κόρμπιν
Εκ διαμέτρου αντίθετο το σκηνικό στα στρατόπεδα των Τόρις και των Εργατικών, μετά την

ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll, που δείχνει σαρωτική νίκη και αυτοδυναμία για το κόμμα του Μπόρις Τζόνσον.

Ο ίδιος ο αρχηγός των Συντηρητικών προέτρεψε τα μέλη του κόμματός του να «απολαύσουν τη γιορτή» της βραδιάς μετά τη μετάδοση του exit poll, που δίνει στη συμπολίτευση ευρεία νίκη στις εκλογές και, με το παραπάνω, τον αριθμό εδρών που χρειάζεται στη Βουλή, για να ολοκληρώσει το Brexit τον επόμενο μήνα.

«Ελπίζω να απολαύσετε τη γιορτή απόψε» ανέφερε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο εστάλη στα μέλη των Τόρις, ο Τζόνσον. «Εσείς ήσασταν η κινητήρια δύναμη αυτής της εκστρατείας. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς» συμπλήρωσε.

Εργατικοί: Στην... πυρά ο Κόρμπιν

Από την άλλη πλευρά, αρχίζουν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στους Εργατικούς, μετά το χειρότερο αποτέλεσμα που κατέγραψαν από το 1935
. «Η ηγεσία του Εργατικού Κόμματος αποδείχθηκε ανίκανη να αντεπεξέλθει και να δώσει τη απαραίτητη ώθηση στο Εργατικό Κόμμα. Η αναποφασιστικότητά του αναφορικά με το Brexit έβλαψε το Εργατικό Κόμμα» ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, «φωτογραφίζοντας» τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν με τον Τζέρεμι Κόρμπιν στο επίκεντρο.

Είναι πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν στη Βρετανία ή να εξαχθούν συμπεράσματα, δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος των Εργατικών, λίγη ώρα μετά τη μετάδοση του exit poll, που θέλει τους Συντηρητικούς, το κόμμα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, να κερδίζει την αναμέτρηση με ευρεία πλειοψηφία.

«Είναι ακόμη η αρχή της βραδιάς, είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε ότι έχει κριθεί το αποτέλεσμα» ανέφερε. «Φυσικά, γνωρίζαμε εξ αρχής ότι αυτές θα είναι δύσκολες εκλογές, με το Brexit να κυριαρχεί στις σκέψεις πολλών ανθρώπων και τη χώρα μας ολοένα πιο πολωμένη» είπε η ίδια πηγή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ