2019-12-13 12:00:24
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Μπορεί να τον γνωρίζουμε ως παπά Γρηγόρη από τις «Άγριες Μέλισσες», όμως ο Κωστής Σαββιδάκης έχει ασχοληθεί ενεργά και με την πολιτική. Μάλιστα, είχε κατέβει ως υποψήφιος τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Για την υποψηφιότητά του αυτή μάλιστα, όπως και για την φιλία του με την γνωστή πολιτικό, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι. Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά.


«Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι. Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτο και μόνο ελληνικό...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτο και μόνο ελληνικό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ