2019-12-13 16:09:09
Φωτογραφία για Τραμπ σε Τζόνσον: Ανοίγει ο δρόμος για μια τεράστια εμπορική συμφωνία ΗΠΑ
Αυτή η συμφωνία έχει την προοπτική να είναι πιο μεγάλη και πιο επικερδής από οποιαδήποτε άλλη θα μπορούσε να κλείσει [η Βρετανία] με την ΕΕ, έγραψε στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη σήμερα τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για τη σαρωτική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στο ΗΒ.

«Συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον για τη σπουδαία ΝΙΚΗ! Η Βρετανία και οι ΗΠΑ θα είναι πλέον ελεύθερες να συνάψουν μια νέα τεράστια Εμπορική Συμφωνία μετά το Brexit. Αυτή η συμφωνία έχει την προοπτική να είναι πιο μεγάλη και πιο επικερδής από οποιαδήποτε άλλη θα μπορούσε να κλείσει [η Βρετανία] με την ΕΕ. Γιόρτασέ το Μπόρις», γράφει στην ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή του πως σημειώθηκε μια «μεγάλη νίκη» του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στο ΗΒ.

Οι Τόρις φαίνεται πως οδεύουν προς σαρωτική επικράτηση μετά τη χθεσινή αναμέτρηση και ο Τζόνσον δήλωσε πριν από λίγο ότι η κυβέρνησή του έχει πλέον «ισχυρή νέα εντολή» να ολοκληρώσει το Brexit, τη σημαντικότερη γεωπολιτική μεταβολή για τη Βρετανία τα τελευταία 70 χρόνια.

«Φαίνεται πως έχουμε μια μεγάλη νίκη για τον Μπόρις στο ΗΒ!», ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ