2019-12-13 17:48:30
Φωτογραφία για Το iphone γλίτωσε μια αύξηση 150 δολαρίων από τελωνειακούς φόρους
Η Apple μπορεί να φυσήξει με ανακούφιση τώρα. Το iPhone, το iPad και το MacBook τελικά δεν θα επηρεαστούν από δασμούς ύψους 15%, οι οποίοι επρόκειτο να εφαρμοστούν από τις 15 Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτός ο φόρος θα μπορούσε να διογκώσει την τιμή του iPhone κατά 150 δολάρια από αυτή που υπάρχει. 

Ο Ντόναλντ Τρμπμ υπέγραψε συμφωνία με την Κίνα, η οποία προβλέπει 15% τελωνειακούς φόρους που θα επηρεάσουν προϊόντα αξίας 160 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εισάγονται από την Κίνα.

"Ο Trump παρουσίασε νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Apple", δήλωσε ο Daniel Ives, αναλυτής της Wedbush Securities. "Αν είχαν εφαρμοστεί οι φόροι, θα ήταν μια γροθιά στο στομάχι για την Apple και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της αλυσίδας εφοδιασμού και στη ζήτηση για την περίοδο των χριστουγέννων" , πρόσθεσε. . Σίγουρα θα έβλαπτε την Apple, ειδικά αφού το iPhone της ήδη κοστίζει κάποια τιμή και αυτή θα μεγάλωνε κατά πολύ. Ο αναλυτής διευκρίνισε ότι η ζήτηση για τα προϊόντα της Apple θα μπορούσε να μειωθεί από 6% σε 8% το 2020 εάν οι φόροι είχαν ακόμη προγραμματιστεί και η Apple σκόπευε να αυξήσει την τιμή.

Έτσι τώρα, η Apple διαφεύγει από αυτούς τους φόρους ειδικότερα, αλλά ο κατασκευαστής εξακολουθεί να πληρώνει τα χρήματα για μερικές εβδομάδες για τα εξαρτήματα Apple Watch, AirPods, iMac και το HomePod.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ