2019-12-13 18:20:23
Φωτογραφία για Mediatown: Το δώρο του ΑΝΤ1 στο STAR, φαβορί το Master chef, η πρόβλεψη για το Καφέ της Χαράς, η συμπεριφορά του ΣΚΑΪ και η αλήθεια για το Mega...
Άλλη μία Παρασκευή και το «Mediatown» είναι εδώ! Φορέστε τις ζώνες σας και πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στους δρόμους της μιντιακής μας πόλης  

«Το δώρο του ΑΝΤ1 στο STAR»

Πρώτος θα τερματίσει ο ΑΝΤ1 στο πρώτο μισό της σεζόν, ωστόσο δεν φαίνεται αυτό να συνεχίζει και από τα τέλη Γενάρη. Βλέπετε, το «GNTM» προσφέρει στο STAR μόνο δύο μέρες της εβδομάδας την πρωτιά. Αυτό που αλλάζει από τη νέα χρονιά είναι ότι θα ξεκινήσει το «Master chef», που θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα. Αν τα νούμερα του είναι κοντά στο 25%-30%, τότε μην περιμένετε τον ΑΝΤ1 ή άλλο κανάλι να «σταυρώσει» την πρώτη θέση.

Αυτό θα μπορούσε το κανάλι του Αμαρουσίου να το ανατρέψει αν είχε αποφασίσει να βελτιώσει ό,τι δεν του πηγαίνει καλά. Με το να συνεχίζει μία καθημερινή σειρά («Άν ήμουν πλούσιος») που κάνει 10%-11% και ένα «Μην ψαρώνεις» που σε μέρες χαλαρού ανταγωνισμού σημειώνει 13%-14%, τότε χαρίζει στο STAR το μεγάλο δώρο της κορυφής.


Γιατί ένα εβδομαδιαίο «Καφέ της Χαράς» δεν σώζει την παρτίδα, όσο υψηλή τηλεθέαση και να κάνει.

«Φαβορί το Master chef»

Όσο για το «Master chef», η εταιρεία παραγωγής «Green Pixel» έχει αποδείξει μέχρι στιγμής την υψηλή αισθητική στα ψυχαγωγικά της προγράμματα. Η κριτική επιτροπή είναι δεμένη, ενώ και το μοντάζ που κάνουν θεωρείται ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει στην τηλεόραση. Η μοναδική περίπτωση είναι αφενός να μην πάει καλά ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής είναι να μην πετύχει το cast των παικτών (πράγμα πολύ δύσκολο) και αφετέρου ο κόσμος να νιώσει κορεσμό με το συγκεκριμένο φορμάτ λόγω των πολλών και συνεχόμενων κύκλων του.

«Πρόβλεψη για το Καφέ»

Μπορεί να πέσω έξω, αλλά την πρόβλεψη θα την κάνω! Πιστεύω ότι η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» θα σκίσει, με νούμερα κοντά στο 30%. Ίσως να είναι και το μόνο πρόγραμμα από όλο τον ανταγωνισμό που θα περάσει το «Master chef». Η αναμονή κοινού είναι τεράστια, ενώ ακόμα και εκπομπές άλλων σταθμών (Ευτυχείτε, Κούκου) έχουν συμβάλλει πολύ σε αυτό το «χτίσιμο» της προσδοκίας, ακόμα περισσότερο και από το πρωινό πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά.

Αν το σενάριο έχει δυνατό χιούμορ, ενδιαφέρουσα πλοκή και ιδιαίτερο συναίσθημα, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα.

«Σταθερός ο ΣΚΑΙ στην κακή συμπεριφορά»

Για ακόμη μία φορά ο ΣΚΑΙ αποδεικνύει πως δεν συμπεριφέρεται και με τον καλύτερο τρόπο στα πρόσωπά του. Έχουν αφήσει απολύτως εκτεθειμένο τον Γιώργο Λιάγκα με όλη αυτή την ιστορία, χωρίς να γίνεται προσπάθεια από το επικοινωνιακό τμήμα να διαχειριστούν αυτή την περίοδο κρίσης. 

Έτσι, το κανάλι βγάζει την ουρά του απέξω, χωρίς όμως να σκέφτεται πως τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής του δεν ζημιώνουν μόνο τον ίδιο, αλλά κυρίως τον ίδιο τον σταθμό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κανάλι του Φαλήρου φέρεται περίεργα στους παρουσιαστές του. Τα παραδείγματα πολλά: Χριστίνα Λαμπίρη, Μαρία Ηλιάκη-Μάκης Πουνέντης, Νίκος Ευαγγελάτος, Εύα Αντωνοπούλου, Άννα Δρούζα, Βαγγέλης Περρής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Ελεονώρα Μελέτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και προσφάτως και η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Δεν είναι μάλλον αυτό το περιβάλλον και πολύ ευνοϊκό για μεταγραφές...

«Αλήθειες για το Mega»

Πολλά γράφονται και λέγονται για το Mega και το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στο Β μισό της σεζόν. Επίσημα, διαδίδεται πως η πρεμιέρα τοποθετείται στα τέλη Γενάρη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι και τόσο εφικτό. Μην σας κάνει εντύπωση, δηλαδή, αν το ιστορικό κανάλι εκπέμψει ξανά μέσα στον Φλεβάρη. Ο σταθμός θα είναι στα πρότυπα του BBC και οι διαδικασίες αργούν, καθώς τίποτα δεν θα βγει στον αέρα χωρίς να έχει ελεχθεί για τα ποιοτικά στάνταρ του.

Ακόμη, καμία ψυχαγωγική εκπομπή δεν αναναμένεται να βγει τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν προετοιμάζεται τίποτα πέρα από τα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές. 

Σε αναμονή βρίσκεται η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία θα έχει κατά κύριο λόγο κοινωνικό προσανατολισμό. 

Τέλος, καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Αυτά για σήμερα! Εμείς ανανεώνουυμε το ραντεβού μας για το τελευταίο «Mediatown» του 2019 με τον καθιερωμένο απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς. Μέχρι τότε να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ