2019-12-13 19:28:55
Φωτογραφία για Τα podcast της Apple μπορούν τώρα να αναπαραχθούν στα ηχεία του Amazon Echo
Η Amazon ανακοινώνει σήμερα κάτι νέο για τους συνδεδεμένους ομιλητές της που είναι πλέον σε θέση να παίξουν τα podcasts της Apple. Αυτή η υποστήριξη συνδέεται με αυτή της Apple Music εδώ και μερικούς μήνες.  

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό τους Apple με το ηχείο μέσω της εφαρμογής Alexa. Η Amazon σημειώνει ότι είναι δυνατή η συνέχιση της ανάγνωσης όπου έμεινε νωρίτερα από το χρήστη, είτε σε σε ένα ηχείο είτε σε μια εφαρμογή Apple Podcasts στο iOS. Οι συσκευές συγχρονίζονται αυτόματα μεταξύ τους.

Ο φωνητικός έλεγχος που είναι φυσικά στο πρόγραμμα, επιτρέπει στην Alexa στην Echo να αναπαράγει ένα συγκεκριμένο podcast, να κάνει παύση, να προχωρήσει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για ένα συγκεκριμένο αριθμό δευτερολέπτων και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι δυνατό να ορίσετε το Podcasts της Apple ως τον κύριο παίκτη για podcasts στα ηχεία του Echo. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Alexa και μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να κάνετε τις απαραίτητες που θέλετε.

Υπάρχει όμως και ένας περιορισμός, όπως είναι η αναπαραγωγή των podcasts της Apple στους ομιλητές Echo αφού είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε η Amazon ούτε η Apple παρέχουν ημερομηνία διαθεσιμότητας για άλλες χώρες προς το παρόν. Αυτό το σενάριο είναι παρόμοιο με την υποστήριξη της Apple Music, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους Αμερικανούς, προτού φτάσει και αλλού.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ