2019-12-13 19:58:32
Φωτογραφία για Και επίσημα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Περιστέρα Μπαζιάνα
Και επίσημα Καθηγήτρια Πανεπιστημίου είναι η σύντροφος του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα. Η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι πλέον Επίκουρη Καθηγήτρια στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα esos, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα εξελέγη με ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11 -0, στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι «Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα» και τη θέση διεκδίκησαν τέσσερις συνολικά υποψήφιοι. Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19.

Όπως σημειώνει το esos, επί της διαδικασίας δεν υπήρξαν ενστάσεις, ωστόσο, μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά το διορισμό στη θέση αυτή. Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ