2019-12-13 21:32:52
Φωτογραφία για Μανωλάκος: «Επιβεβλημένη η άμεση ισχυροποίηση των ΕΔ-Οφείλουμε να είμαστε καθόλα έτοιμοι» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Η ευθύνη μας έναντι της Πατρίδος και των απογόνων μας είναι μεγάλη και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στην ολιγωρία», σημείωσε από το βήμα της Ολομέλειας κατά την συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, στηρίζοντας τις υπό ψήφιση διατάξεις που σηματοδοτούν την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η μαχητική μας ικανότητα επαυξάνεται, το ηθικό των υπερασπιστών της Πατρίδας μας ανεβαίνει και όποιος επιβουλεύεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, παίρνει το μήνυμά του», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα λήψης περισσότερων μέτρων.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

«…Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να στηρίξουμε περαιτέρω τους μοναδικούς εγγυητές της σταθερότητας και της ασφάλειας της Πατρίδας, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που στη δεκαετή κρίση, κατόρθωσαν προς τιμήν τους, με καθημερινό αγώνα αλλά και προσωπικές θυσίες, να κρατηθούν σε αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο».


«Όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί ότι η Τουρκία δεν αστειεύεται», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Δκτης ΑΣΔΕΝ και νυν Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ., αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας και πρόσθεσε πως «η άμεση ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω ενός απόλυτα στοχευμένου εξοπλιστικού προγράμματος και η ταυτόχρονη αναζωογόνηση της αμυντικής μας βιομηχανίας, αποτελούν μονόδρομο και συνιστούν την καλύτερη δυνατή απάντηση, στον αναθεωρητισμό της Τουρκίας».

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ.Νικόλαος Μανωλάκος, τόνισε από το βήμα της Βουλής πως «σε θέματα τόσο σοβαρά όσο τα εθνικά, η ενότητα και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να θεωρείται αυτονόητη», σημειώνοντας πως οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει η κυβέρνηση στη διεθνή πολιτική σκηνή, μπορούν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και να αποτελέσουν μία «ισχυρή ασπίδα προστασίας για την ευημερία και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή».

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ