2019-12-13 21:49:24
Φωτογραφία για Mercedes-AMG GLA 35
H Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC, αποτελεί το έβδομο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας

που φορά το διακριτικό «35», μετά τις A-Class, A-Class σεντάν, A-Class L σεντάν (για την κινέζικη αγορά), CLA, CLA Shooting Brake και GLB. Όπως και αυτά, έτσι και η νέας γενιάς GLA εφοδιάζεται με τον δίλιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα με απόδοση 306 ίππων και 400 Nm ροπής. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη AMG Speedshift DCT των οκτώ σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς, έχοντας ως αποτέλεσμα οι επιδόσεις να είναι «εκρηκτικές». Για το 0-100 km/h η νέα GLA 35 4MATIC χρειάζεται μόλις 5,1 δευτερόλεπτα (με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Race-Start), ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Αισθητικά, η κορυφαία έκδοση της γκάμας GLA ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική εμπρός γρίλια, τα χρωμιωμένα splitter, τις ιδιαίτερης σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών (προαιρετικά 20 και 21 ιντσών), το νέο πίσω διαχύτη, την διακριτική πίσω πτέρυγα οροφής και τις διπλές απολήξεις.


Στο εσωτερικό, οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της εταιρείας τοποθέτησαν το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων MBUX, ενώ τα υλικά που κυριαρχούν είναι το carbon, το δέρμα Nappa και το βουρτσισμένο αλουμίνιο. Άλλα στοιχεία που αξίζουν την προσοχή μας είναι φυσικά το σύστημα AMG Dynamic Select με τα πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Slippery, Comfort, Sport, Sport+ και Individual), η σπορ ρύθμιση της ανάρτησης, το σύστημα AMG Dynamics, το οποίο μεγιστοποιεί την παρεχόμενη πρόσφυση και τα αναβαθμισμένα φρένα. Η Mercedes-AMG GLA 35 αναμένεται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2020, ενώ λίγους μήνες μετά θα μπει και στην αγορά των ΗΠΑ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ