2019-12-17 14:49:49
Φωτογραφία για Αλκ. Στεφανής: Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν
Για λάσπη και αθλιότητες κάνει λόγο ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει αυτές να τον πτοήσουν την ώρα που χειρίζεται κρίσιμα θέματα για την πατρίδα. Παραθέτει δε στοιχεία για τις σπουδές και τη σταδιοδρομία του για όσους «εκ του  πονηρού» τα αμφισβητούν. Για ανήθικη επίθεση στον κ. Στεφανή κάνει λόγο και το Μαξίμου.

Ο Υφυπουργός απαντά ουσιαστικά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;». Σε αυτό γίνεται λόγος για ερωτήματα για τους τίτλους σπουδών από Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, όπως και για το αντικείμενο των σπουδών του. 

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή:

«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την Πατρίδα μας θέματα. Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου (επισυνάπτονται). 


Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. 

Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου. 

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλ. Στεφανής βάφτισε ως MBA πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου!

«Η Κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως "βάφτισε" MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.

»Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη, για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο Πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην Κυβέρνησή του;».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ