2019-12-17 17:19:20
Φωτογραφία για ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος ''αδειάζει'' συνδικαλιστή της ΠΟΜΕΝΣ: ''Άψογη η συνεργασία με όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους''
Tου Ηλία Προύφα

''Αδειάζει'' στην κυριολεξία συνδικαλιστή της ΠΟΜΕΝΣ, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, από τη Βουλή, μετά την τοποθέτησή του πρώτου σε ημερίδα της ομοσπονδίας στην Ορεστιάδα, σχετικά με τους δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο συνδικαλιστής είχε ζητήσει από τον Υπουργό, να ''πετάξει έξω'' από το Υπουργείο Δημοσιογράφους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση Κομμάτων, της ΕΣΗΕΑ αλλά και του ίδιου του Υπουργού.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ για το θέμα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, παίρνει για μία ακόμη φορά ξεκάθαρη θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η συνεργασία με όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ, είναι άψογη.

Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω και αναφερόμενος στην επικοινωνιακή πολιτική του ΥΠΕΘΑ, τόνισε χαρακτηριστικά  ''Επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι η επικοινωνιακή πολιτική του Υπουργείου διαμορφώνεται από την πολιτική ηγεσία και εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο από την αρμόδια προς τούτο Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ. Δηλώσεις τρίτων ατόμων αποτελούν προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά''.

Δείτε τα κείμενα της ερώτησης του ΚΚΕ και της απάντησης του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ