2019-12-18 14:48:49
Φωτογραφία για Οι «Ομάδες διασποράς της Ανομίας» ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρησμών της περασμένης εβδομάδας
Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κείμενο υπογράφουν «οι ομάδες διασποράς της ανομίας» και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Μαρίνα Αλίμου, σε όχημα εταιρείας σεκιούριτι στο Περιστέρι, στην καφετέρια–ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό και στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη Θεοδόση Πάνου.

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης κάνουν λόγο για μια μάχη πολιτικής επιβίωσης και έναν σκληρό αγώνα «για την κατοχύρωση της ύπαρξη μας».

«Τα τελεσίγραφα επιστρέφονται… Γιορτάζουμε κι εμείς την επιστροφή στην κανονικότητα. Ζούμε πια σε μία κανονική χώρα και πλέον τοποθετούμε τους μηχανισμούς μας κανονικά. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό προπο Μ.Χ. για τη συνεισφορά του στη διεύρυνση του αγώνα μας. Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του είναι πιο εμπρηστικές από τις φωτιές μας. Πέρα από το γελοίο του πράγματος πάντως, όταν ο πολέμιος μας είναι ένας τέτοιος ελεινός καιροσκόπος που ξεκίνησε από "Σοσιαλιστής" για να καταλήξει ο υπουργός σύμβολο του κράτους καταστολής της δεξιας, κάθε του κουβέντα και κίνηση εναντίον μας καταλήγει μεγάλο μας πλεονέκτημα».


Συνεχίζουν αναφέροντας ότι οι επιθέσεις που έκαναν είναι η «πρώτη απάντηση στο τελεσίγραφο του Χρυσοχοΐδη».

Τέλος εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους πολιτικούς κρατούμενους, στις καταλήψεις και στον αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ