2019-12-18 19:30:13
Φωτογραφία για Διακόπηκε η δίκη του ηλικιωμένου Ροδίτη που ασελγούσε σε κοριτσάκια
Η αρρωστημένη εμμονή ενός ηλικιωμένου κομμωτή για τα ανήλικα κορίτσια τον έχει φέρει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη!

Ο 67χρονος Ροδίτης κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση αλλά και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών.

Η δίκη του κομμωτή που δραστηριοποιούνταν σε δημοτικό διαμέρισμα της ανατολικής πλευράς της Ρόδου ξεκίνησε προχθές και διακόπηκε για τις 15 Ιανουαρίου 2020. Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο κοριτσιών ηλικίας 11 και 7 ετών αλλά και από μία 20χρονη ότι ασελγούσε συστηματικά πάνω τους.

Την έρευνα για την υπόθεση προκάλεσε η 32χρονη ανιψιά του κατηγορουμένου, που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της (αδελφή της δεύτερης συζύγου τού κομμωτή) είχαν ενδείξεις ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά, και για τον λόγο αυτό τούς είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.


Αποκαλύψεις

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», τα παιδιά κατέθεσαν ότι είχαν πει στη γιαγιά τους πως ο κατηγορούμενος τα χάιδευε όταν έκαναν μπάνιο, ενώ το ίδιο είχαν αποκαλύψει και στη μητέρα τους. Η τελευταία, που είναι διαζευγμένη, αποφάσισε να μην καταγγείλει τον 67χρονο στις Αρχές για να μη δώσει λαβή για σχόλια και να μη στιγματίσει τα παιδιά -όπως είπε-, όμως κράτησε αποστάσεις από αυτόν. Η δράση του 67χρονου, ωστόσο, είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν από περίπου 16 χρόνια, όταν είχε πέσει θύμα των νοσηρών ορέξεών του η τετράχρονη -τότε- εγγονή της συντρόφου του (που σήμερα είναι 20 ετών).

Όπως είχε πει αργότερα στους αστυνομικούς η κοπέλα, ο κατηγορούμενος ασελγούσε πάνω της από την ηλικία των 4 ετών, ενώ όταν ήταν 6 είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και της είχε δείξει το μόριό του σε στύση!

Όταν το κορίτσι έγινε 10 ετών, ο κομμωτής φέρεται ότι άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της, ενώ εκείνη την περίοδο την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της θωπεύοντας τα γεννητικά της όργανα.
espressonews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ