2019-12-18 19:34:25
Φωτογραφία για Το Facebook επιβεβαιώνει ότι έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας παρά την απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας
Στο πρόσφατο παρελθόν, το Facebook έχει κατηγορηθεί για αντιπαραθέσεις και ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ο κολοσσός των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο Cambridge Analytica και ακολούθησε σειρά κατηγοριών σχετικά με τα δεδομένα των χρηστών και την ιδιωτικότητα.

Πέρυσι, υποτίθεται ότι το Facebook έχει πρόσβαση στη θέση του χρήστη ακόμη και όταν απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες τοποθεσίας. Τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μέσω επιστολής προς δύο γερουσιαστές.

Το Facebook έχει παράσχει τις πληροφορίες μέσω επιστολής που απευθύνεται στους γερουσιαστές Christopher A Coons και Josh Howley. Η εταιρεία εξηγεί ότι χρησιμοποιεί και άλλα σημεία όπως τις γεωγραφικές φωτογραφίες, για να συναγάγει τη θέση ενός χρήστη.

Όταν οι υπηρεσίες τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένες, το Facebook ενδέχεται να κατανοήσει τις τοποθεσίες των χρηστών χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που μοιράζονται τα άτομα μέσω των δραστηριοτήτων τους στο Facebook ή μέσω διευθύνσεων IP και άλλων συνδέσεων δικτύου που χρησιμοποιούν.


Ως μέρος της χρήσης του Facebook, οι άνθρωποι μπορούν να παρέχουν στο Facebook συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία τους ... Μπορούν να κάνουν check-in σε ένα εστιατόριο ή κατάστημα ή να χρησιμοποιήσουν μια ετικέτα τοποθεσίας σε μια φωτογραφία ή ο φίλος τους μπορεί να τους επισημάνει σε μια θέση check-in .

Συνεχίζοντας, το Facebook λέει ότι εξυπηρετεί όλες τις διαφημίσεις με βάση την τοποθεσία και το ίδιο θα συμβεί ακόμα και όταν οι χρήστες απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση θέσης. Είναι πράγματι αλήθεια ότι οι περισσότερες από τις διαφημίσεις στο Facebook στοχεύουν με βάση τοποθεσίες και προορίζονται για χρήστες σε μια συγκεκριμένη περιοχή / πόλη. Από την άλλη πλευρά, είναι ανήθικο το Facebook να έχει πρόσβαση στη θέση του χρήστη, ανεξάρτητα από τα μέσα που χρησιμοποιεί. Είναι τρομακτικό ότι το Facebook εξακολουθεί να μην προσφέρει έναν τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην μοιραστούν τα στοιχεία της τοποθεσίας τους.

Το Facebook έχει πρόσβαση στη θέση σας χωρίς κάποια ρητή άδεια, Συμφωνείτε ότι το Facebook εισβάλλει στην ιδιωτική μας ζωή;
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ