2019-12-19 22:22:15
Φωτογραφία για Ford Mustang (+video)
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την καταστροφή των Mustang Shelby GT500 (αποδίδουν 750 ίππους) να καταστρέφονται από άγνοια, ανοησία (ή και τα δύο μαζί) των οδηγών τους.

Εδώ τα δύο muscle cars διαλύθηκαν σταματημένα και με μηδέν χιλιόμετρα.

Κάποιοι δεν θα πάρουν το δώρο τους αυτά τα Χριστούγεννα. Το «έλκηθρο» του Άγιου Βασίλη ανατράπηκε και δύο καινούργια (του 2020) Ford Mustang Shelby GT500 καταστράφηκαν στο κέντρο του Ντητρόιτ.

Η είδηση μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 2 Detroit, και αναφέρει ότι το Ford F-350, που ρυμουλκούσε το τρέιλερ με τα δύο Mustangs ανατράπηκε πριν παραδοθούν τα ολοκαίνουργα (μηδέν χιλιόμετρα) αυτοκίνητα στους ιδιοκτήτες τους. Το ατύχημα (ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς) έγινε στην διασταύρωση, που συνδέει την Fisher Freeway και την Chrysler Freeway. Ο οδηγός δεν μπόρεσε να ελέγξει το όχημα, το τρέιλερ ταλαντώθηκε έντονα, ανατράπηκε και τα Mustang Shelby GT500 καταστράφηκαν.


Οι εικόνες από το ελικόπτερο δεν μας δείχνουν πόσο σοβαρή είναι η ζημιά στα δυο Mustang. Το ασημένιο (Iconic Silver) φαίνεται να έχει τα περισσότερα χτυπήματα ενώ το πράσινο (Grabber Lime) τα λιγότερα αλλά από τόσο μακριά είναι δύσκολο να δούμε με σιγουριά. «Γνωρίζουμε το ατύχημα που αφορά την αποστολή νέων Ford Mustang Shelby GT500», δήλωσε η Ford. «Δεν γνωρίζουμε κάτι για τυχόν τραυματισμούς και δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε».

Οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν την οδό «I-75» για αρκετές ώρες, για να απομακρυνθούν τα Mustangs και το F-350, που τα μετέφερε. Οι παραδόσεις πελατών για τα Ford Mustang Shelby GT500 του 2020 ξεκίνησαν μόλις πρόσφατα και δυστυχώς, οι ιδιοκτήτες αυτών των δύο μοντέλων θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να τα παραλάβουν.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ