2019-12-20 11:11:39
Φωτογραφία για Μέσα στις γιορτές αναλαμβάνουν οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων! Όλες οι λεπτομέρειες
Δήμητρα Ευθυμιάδου HR

Εντός των εορτών αναμένεται να αναλάβουν οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων οι οποίοι ανακοινώθηκαν περί τις 20 Νοεμβρίου από το υπουργείο Υγείας.

Η τελική λίστα προετοιμάζεται ήδη, αφού ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ο τελικός έλεγχος στα βιογραφικά αλλά και τα ποινικά μητρώα των νέων στελεχών του ΕΣΥ.

Βέβαια η νέα λίστα αλλά και τα ΦΕΚ με τα ονόματα που θα δημοσιοποιηθούν θα έχουν αλλαγές, καθώς θα αντικατασταθούν τα πρόσωπα που παραιτήθηκαν πριν ακόμη αναλάβουν καθήκοντα. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του HealthReport.gr: «Διοικητές Νοσοκομείων: Γιατί δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα ΦΕΚ των διορισμών τους! Οι καθυστερήσεις και οι νέοι έλεγχοι»

Ήδη όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr έχουν ελεγχθεί και τα νέα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία στελέχωσης του ΕΣΥ.

Παράλληλα έτοιμα είναι και τα συμβόλαια που θα υπογράψουν τα νέα 111 πρόσωπα που θα αναλάβουν στα νοσοκομεία, ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα τα όσα θα πρέπει να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων που είχαν διορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, παραμένουν στις θέσεις τους καθώς οι συμβάσεις τους λήγουν περί τον Μάρτιο. Τότε αναμένεται να υπάρξει και νέα πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων αλλά και οι σχετικοί διορισμοί.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ