2019-12-21 00:16:47
Φωτογραφία για Τρίζει η καρέκλα του Κεμζούρα στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα ένα ματς το οποίο έλεγχε άνετα για 25' αλλά με μηδενική συνεισφορά από τον Κεμζούρα όταν η  βάρκα άρχισε να... μπάζει νερά, η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 88-81. Οι Πειραιώτες έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να χάσουν από μια ομάδα σαφέστατα υποδεέστερη και το κατάφεραν με την ευθύνη του προπονητή να είναι τεράστια

καθώς δεν έκανε τίποτα απολύτως για να... φρενάρει το κρεσέντο τριπόντων των Αμερικανών του Ερυθρού Αστέρα και δη των Μπράουν και Μπάρον στην επανάληψη ενώ και επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός "βραχυκύκλωσε". Βασικός υπεύθυνος της ήττας είναι ξεκάθαρα ο Κεστούτις Κεμζούρα ο οποίος έχει απίστευτα ακατανόητες επιλογές όταν έκαιγε η μπάλα, ροτέισον ακατανόητο, παίκτες όπως ο Κόνιαρης που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην περιφερειακή άμυνα έπαιξε μόλις 4' ενώ ο Τσέρι που τον "γλέντησαν" κανονικά έπαιξε 24' και φυσικά ήρθε το..
. φιάσκο. Όπως όλοι οι περιφερειακοί των ομάδων της Euroleague έτσι και αυτοί του Ερυθρού Αστέρα έκαναν... πάρτι με τον Ολυμπιακό, με τον Λορέντσο Μπράουν να σημειώνει 33 πόντους ενώ το ρεκόρ του στη διοργάνωση ήταν 21. Ο Ολυμπιακός αν δεν γίνουν μαζεμένα... θαύματα στη συνέχεια, ουσιαστικά βλέπει τη σεζόν να τελειώνει στο Βελιγράδι και πλέον πρέπει να κοιτάξει την επόμενη χρονιά και δη να βρει προπονητή και δυο τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του βάρους της φανέλας του. Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει κάνει κάποια βήματα προς τα εμπρός τον τελευταίο μήνα, όμως η καθοδήγηση από τον πάγκο εν ώρα αγώνων είναι κάκιστη και αυτό βαραίνει τον Κεστούτις Κεμζούρα ο οποίος δείχνει πως δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση. Η... καρέκλα του Κεστούτις Κεμζούρα τρίζει με τους Σέρβους να επιμένουν ότι ο Μίλαν Τόμιτς είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος υποψήφιος να αναλάβει αν προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε διαζύγιο με τον πρώην ασίσταντ του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος έγινε εν μια νυκτί πρώτος προπονητής.

Πηγή: redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ