2019-12-24 21:07:13
Φωτογραφία για Άνω-κάτω το παλάτι: Η βασίλισσα Ελισάβετ «έκοψε» Χάρι και Μέγκαν
Χριστουγεννιάτικες ...σπόντες προς όλους όσοι σπίλωσαν την εικόνα του στέμματος επιφυλάσσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το καθιερωμένο μήνυμά της της βασίλισσας Ελισάβετ.

Χαρακτηριστικότερη όλων το φόντο δίπλα στο οποίο κινηματογραφήθηκε το μήνυμα που θα μεταδοθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα καθώς στις φωτογραφίες που είχε στο γραφείο της η Ελισάβετ στο πράσινο δωμάτιο του παλατιού κάποιοι έλειπαν Στα δεξιά της Ελισάβετ όπως φαίνεται είναι μια φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγους της Φίλιππου -ο οποίος σήμερα έλαβε εξιτήριο μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο- και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, ούτε του γιου της πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της πριγκίπισσας Άννας.

Όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ ήταν ένας τρόπος η βασίλισσα της Αγγλίας να δώσει ένα... μάθημα σε όλους όσοι αμαύρωσαν τον θεσμό και, για τον λόγο αυτό, δεν τους εξασφάλισε θέση στο γραφείο της.


Πρώτος και καλύτερος τα «άκουσε» ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο για την σχέση που είχε με τον Αμερικανό παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Ο Άντριου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή έπειτα από τη συνέντευξή του στο BBC σχετικά με τη σχέση του με τον πολυεκατομμυριούχο, καταδικασμένο για παιδεραστία Αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπσταιν, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε στη φυλακή, το 2019 ήταν μία έντονη χρονιά για τη βασιλική οικογένεια.

Ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, της γύρισαν την πλάτη αφού δεν θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με την μητέρα της πρώην ηθοποιού.

Ο δούκας του Εδιμβούργου, ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ύστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, έλαβε σήμερα εξιτήριο και θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Εδουάρδος Ζ΄, του κεντρικού Λονδίνου, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο προληπτικών εξετάσεων.

Εκτός από τη βασιλική οικογένεια, η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να κάνει έμμεση αναφορά στο πολιτικό χάος και την αβεβαιότητα που κυριάρχησε στη Βρετανία εξαιτίας του Brexit κάνοντας λόγο για μια χρονιά που πέρασε και ήταν «κάπως κακοτράχαλη», επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο δρόμος «δεν είναι πότε επίπεδος» και πως «μικρά βήματα» μπορούν να θεραπεύσουν το χάσμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ