2019-12-26 22:59:19
Φωτογραφία για Απέναντι στη Ρεάλ ήταν πολύ λίγος
Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην ποιότητα και την ευστοχία της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 75-87 στο ΟΑΚΑ και να πέσει στο 9-7 στη φετινή Euroleague. Όταν ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη δυνατή βραδιά του κι αντιμετωπίζει την… υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης, τότε το έργο του γίνεται εξορισμού δυσκολότερο.

Οι πράσινοι προσπάθησαν, όμως, δεν ήταν στην καλύτερή τους κατάσταση συνολικά. Την ίδια στιγμή, η "Βασίλισσα" είχε τρομερή ευστοχία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ενώ σε κρίσιμα σημεία πήρε σφυρίγματα που εκνεύρισαν τους «πράσινους» και τον κόσμο τους που βρέθηκε για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ. Κάπως έτσι, όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -18 και πλησίασε στους οκτώ και τους εννιά πόντους με σχεδόν ένα ολόκληρο δεκάλεπτο να απομένει, η Ρεάλ βρήκε ξανά… ρυθμό και τελείωσε τη δουλειά. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καταλογίστηκαν μόλις 11 φάουλ υπέρ του "τριφυλλιού", με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην συμπληρώνει τα ομαδικά σε κανένα δεκάλεπτο! Πέραν όλων αυτών, βέβαια, οι παίκτες του Λάσο ήταν πολύ πιο εύστοχοι και κυριάρχησαν τόσο στη δημιουργία (24-12 οι ασίστ για τη Ρεάλ) αλλά και στα ριμπάουντ (41-32, 17-9 τα επιθετικά)
. Κάπως έτσι, λοιπόν, γράφτηκε η ιστορία του 87-75 υπέρ της "Βασίλισσας" στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να… πέφτει στο 9-7 και να ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Καλίνινγκραντ, εκεί όπου στις 3 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο 13-3 και είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Εφές και ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βιλερμπάν την ίδια ημέρα…
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ