2019-12-27 01:24:05
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ειδική και τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, με απολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα, με αγορά αυτοκινήτου τύπου τζιπ για τις μετακινήσεις του Δημάρχου!!!
  Α.-Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας θα διεξαχθεί για τρίτη φορά (η πρώτη καταψηφίστηκε, η δεύτερη αναβλήθηκε) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην Βόνιτσα, στις 27 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διατάξεως:

           1.-Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2018,  κατόπιν της με αρ. 6/2019 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. (Εισηγητής κ Βίτσας Δημήτριος)

      Β.-Επίσης, δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 18:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για 22 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

1.Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, έτους 2020.

(Εισηγητής κ. Δήμαρχος). 

2.Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” στον άξονα προτεραιότητας “Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων” ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας’ για το ποσό χρηματοδότησης ύψους 104.000,00€. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ