2019-12-27 09:45:43
Φωτογραφία για Τα κατά παραγγελία ρεπορτάζ για το MEGA και το OPEN
Ο πόλεμος Μαρινάκη – Σαββίδη στο ποδόσφαιρο (με ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων) έχει γενικευθεί, αγγίζοντας και τις υπόλοιπες δραστηριότητες των δυο επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και τα media. Για την ακρίβεια στα media αποτυπώνεται και η νοσηρότητα της κατάστασης με μια σειρά απο κατά παραγγελία ρεπορτάζ.

Σε σταθερή βάση παρατηρείται το φαινόμενο, τόσο στο “ΕΘΝΟΣ” όσο και στα “Παραπολιτικά” να φιλοξενούνται κείμενα στα οποία ο ένας γράφει για το πόσο προβληματικά είναι τα πράγματα στο “μαγαζί” του άλλου, με αποτέλεσμα κανένα! Η μια πλευρά γράφει για την προβληματική κατάσταση στο MEGA του Μαρινάκη και η άλλη πλευρά για την γκρίνια στο OPEN λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

Το ενδιαφέρον και στις δυο περιπτώσεις ειναι οτι υπάρχει ένας πυρήνας αλήθειας που βασίζονται τα εκατέρωθεν ρεπορτάζ, προκειμένου επανω σε αυτο να χτίσουν την επίθεση τους… Αλλά όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις – μετά από κάποια στιγμή χάνουν το δίκιο τους, διότι η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται οτι ειναι άλλες οι προθέσεις τους
. Επισης το γεγονός οτι τα ίδια ρεπορτάζ (με μικρές αλλαγές ή προσθήκες) επαναλαμβάνονται ανα εβδομάδα για τα “Παραπολιτικά” και αντίστοιχα ή συντομότερα για το “ΕΘΝΟΣ” τα καθιστά αδιάφορα – αν όχι αναξιόπιστα, παρά το γεγονός ότι έχουν ψήγματα αλήθειας όπως ήδη αναφέρθηκε!

Ενα μικρό δείγμα των κατα παραγγελία ρεπορτάζ απο τη σοδειά του τριημέρου ειναι από τα “Παραπολιτικά” αυτό με τον τίτλο, “OPEN: μικρά τα νούμερα, μεγάλη η γκρίνια” και από το “ΕΘΝΟΣ” με τον τίτλο, “MEGA: πώς ξεφούσκωσαν οι μεγάλες προσδοκίες στο κανάλι του Μαρινάκη”.

Με άλλα λόγια ρεπορτάζ με στόχο όχι να ενημερώσουν, αλλά να πλήξουν τον αντίπαλο τους, που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τη δημοσιογραφική πιάτσα η οποία τα καταναλώνει από βουλιμία και έλλειψη ενδιαφέροντος (για να περνά η ώρα)!

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ