2019-12-27 10:14:39
Φωτογραφία για Ο μυστηριώδης θάνατος άντρα ύστερα από εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. το 1969
[27/12/2019 - 09:28]

Ο μυστηριώδης θάνατος άντρα ύστερα από εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. το 1969

Oι ιατροί της Μπογκοτά ήταν κυριολεκτικά σαστισμένοι, καθώς δεν ήταν σε θέση να δώσουν καμία απολύτως επιστημονική εξήγηση για την περίπτωση ενός άντρα, ο οποίος πέθανε από πρωτοφανή και μυστηριώδη ασθένεια, αφού προηγουμένως ανέφερε ότι είχε δει ιπτάμενο δίσκο.



Ο Κολομβιανός Arcesio Bermudez, 50 ετών, είχε δηλώσει ότι ένας ιπτάμενος δίσκος, κυανού χρώματος, είχε προσγειωθεί εντελώς απρόσμενα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο Bermudez ισχυρίστηκε ότι βρήκε το θάρρος να πλησιάσει το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο σε απόσταση περίπου τριών μέτρων και στη συνέχεια, επέστρεψε γρήγορα στο σπίτι του για να πάρει έναν φακό. Εν τω μεταξύ, όμως, ο δίσκος απογειώθηκε και εξαφανίστηκε στον ουρανό.

Μα, λίγες ώρες αργότερα, ο δυστυχής άντρας παρουσίασε ακατάσχετο εμετό και διάρροια. Ο ιατρός, ο οποίος τον επισκέφτηκε, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιος, διέγνωσε γαστρεντερίτιδα, αλλά αδυνατούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι ο ασθενής του δεν παρουσίαζε πυρετό.

Τελικά, μετά από λίγο, ο Arcesio Bermudez περιέπεσε σε κώμα και στη συνέχεια, κατέληξε νεκρός.

Ο μυστηριώδης αυτός θάνατος του 50χρονου Bermudez, μετά από την προσγείωση Α.Τ.Ι.Α στην αυλή του σπιτιού στις 4 Ιουλίου του 1969, στη μικρή πόλη Anolaima, είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο στην Κολομβία.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/07/1969

strangepress.gr



Διαβάστε τη συνέχεια

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Ο μυστηριώδης θάνατος άντρα ύστερα από εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. το 1969 periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ