2019-12-27 23:30:11
Φωτογραφία για Καταγγέλει και απέχει η παράταξη του ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Το πλήρες κείμενο της δημοτικής παράταξης «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» έχει ως εξής:

             Η δημοτική παράταξη «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» καταγγέλλει την προχειρότητα με την οποία η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ζητήματα οικονομικής φύσεως, τα οποία αφορούν την λειτουργία του δήμου μας, όπως το τεχνικό πρόγραμμα, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού πολλών χιλιάδων ευρώ, η αγορά αυτοκινήτου τζιπ αξίας 38.000 ευρώ και άλλα πολλά. 

             Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο υπήρχε εισήγηση για αναμόρφωση του προϋπολογισμού ύψους 60.000 ευρώ, με σκοπό να πληρωθούν δαπάνες που κρίθηκαν παράνομες από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για τις οποίες οι ιδιώτες πέτυχαν την έκδοση διαταγών πληρωμής και η δημοτική αρχή αποφάσισε να μη προχωρήσει στην άσκηση ενδίκων μέσων, ούτως ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου.

          -Για ποιο λόγο άραγε η δημοτική αρχή αποφάσισε να μην ασκήσει ένδικα μέσα;

      -Για ποιον λόγο αποφάσισε να μην ασκήσει τα δικαιώματα που της δίνει ο νόμος;

        -Αλήθεια, ο κ. Βίτσας πως εισηγείται να πληρωθούν δαπάνες οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από το Ελεγκτικό Συνέδριο? Για ποιο λόγο αναλαμβάνει ο ίδιος την εισήγηση ενός τέτοιου θέματος? -Για ποιο λόγο η αναμόρφωση του προϋπολογισμού τίθεται πάντα στο δημοτικό συμβούλιο ως τελευταίο ή ως προτελευταίο θέμα?............... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ