2019-12-29 14:20:23
Φωτογραφία για Ο σεναριογράφος από τα ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ξεκαθαρίζει για το σίκουελ της σειράς
Tελικά, τι ισχύει γύρω από ένα ενδεχόμενο σίκουελ της επιτυχημένης σειράς, ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ; Ο Βασίλης Ρίσβας, σεναριογράφος του σίριαλ, απαντά στο Mytv με ανοικτά χαρτιά Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι τα «Μαύρη μεσάνυχτα» επιστρέφουν με νέα επεισόδια. Ποια είναι η αλήθεια;  

«Ξέρουμε ότι υπάρχει μία επιθυμία που αιωρείται στην ατμόσφαιρα αλλά κανένας μας, ούτε εγώ με τη Δήμητρα, ούτε η παραγωγός,Μπέσυ Βουδούρη, ούτε ο σκηνοθέτης ,Πάνος Κοκκινόπουλος, έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από κανάλι. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν θέλουμε να το κάνουμε ή όχι. Πρώτα από όλα, πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να σκεφτούμε τα πάντα, με πρώτο και κυριότερο αν ενδιαφέρει τον κόσμο ύστερα από 10 χρόνια». 

Υπάρχουν άλλα σχέδια στα σκαριά;  

«Γίνονται συζητήσεις με κανάλια για καινούργια πρότζεκτ, ενώ συνεργαζόμαστε ήδη με την Tanweer Productions για μία νέα, μίνι σειρά υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, έχουμε αναλάβει να στήσουμε όλη τη δουλειά, ώστε να κατατεθεί η πρόταση. Όταν πάρουμε την τελική έγκριση από τους ενδιαφερόμενους, θα αρχίσουμε να τη γράφουμε».

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ