2020-01-02 18:54:28
Φωτογραφία για Suzuki Hayabusa 2021
Οι πληροφορίες για την φημολογούμενη παρουσίαση της νέας γενιάς της Suzuki Hayabusa

έρχονται από την βρετανική ιστοσελίδα BikeSocial. Οι Βρετανοί κάνουν λόγο για νέες πατέντες που κατέθεσε η ιαπωνική εταιρία στις οποίες φαίνεται ένας νέος και μεγαλύτερης χωρητικότητας εν σειρά 4κύλινδρος κινητήρας.

Η χωρητικότητα για το νέο υγρόψυκτο κινητήρα φημολογείται ότι θα ανέρχεται στα 1.440 κυβικά, περίπου 100 κυβικά περισσότερα από ό,τι στην μοτοσυκλέτα που γνωρίζουμε σήμερα. Η αύξηση της χωρητικότητας έρχεται για να αντισταθμίσει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων και σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες που θα έχουν χρησιμοποιήσει οι άνθρωποι της Suzuki δεν αποκλείεται να στείλουν την συνολική ιπποδύναμη του κινητήρα πάνω από τους 200 ίππους και να βάλουν την ιαπωνική εταιρία ξανά στο κυνήγι για την ταχύτερη και ισχυρότερη μοτοσυκλέτα παραγωγής, έναν τίτλο που κατείχε και η υπάρχουσα γενιά του Hayabusa.

Στις πατέντες που έχουν κατατεθεί αποκαλύπτεται και ένα πλαίσιο διαφορετικής φιλοσοφίας και σχεδίασης, το οποίο απεικονίζεται πιο στενό και θεωρητικά πιο ελαφρύ από αυτό που υπάρχει στη σημερινή Hayabusa.

Ένα τελευταίο σημείο που φαίνεται στα σχέδια είναι ότι η νέα μοτοσυκλέτα, εφόσον δει το φως της παραγωγής, θα διατηρήσει στο σύστημα εξαγωγής τα δύο τελικά της εξάτμισης, με ένα για κάθε πλευρά της μοτοσυκλέτας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ