2020-01-03 09:20:31
Φωτογραφία για Χάρης Ρώμας: «Θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες»
Παραμονή Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ο Χάρης Ρώμας και το “Καφέ της Χαράς“. Η αγαπημένη κωμωδία του ΑΝΤ1, ύστερα από 15 χρόνια, μας γύρισε στο Κολοκοτρωνίτσι και οι τηλεθεατές έδειξαν αμέσως πόση ανάγκη έχουν την καλή μυθοπλασία!

 Ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του!

Παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, το “Καφέ της Χαράς” στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει το εντυπωσιακό 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

 Έτσι, στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του χρόνου, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην καλέσει τηλεφωνικά στο “Πρωινό” τον δημιουργό του σίριαλ για να σχολιάσει την εντυπωσιακή πρεμιέρα αλλά και να προδώσει δειλά όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια!


“Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό” πρόσθεσε, επίσης, ο δημιουργός των επιτυχιών. “Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ