2020-01-03 15:21:29
Φωτογραφία για Ο JORDAN MAXWEL ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ(Βίντεο)

Β Θεσ. 2,3  Λαβετε τα μέτρα σας να μη σας εξαπατήση κανείς κατά κανένα τρόπον· διότι η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου δεν θα έλθη, εάν προηγουμένως δεν έλθη η αποσκίρτησις πολλών από την πίστιν, συνέπεια της σκληρύνσεώς των εξ αιτίας των αμαρτιών των και δεν φανερωθή ο άνθρωπος, ο κατ’ εξοχήν αμαρτωλός και υποκινητής προς κάθε αμαρτίαν, ο υιός της απωλείας,

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και τίποτα δεν είναι πραγματικό, και όλοι μας ζούμε σε μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο ζει ο Jordan Maxwell, ένας ακούραστος δημοσιογράφος, ερευνητής και δημοσιογράφος που προσπαθεί να εξερευνήσει και να εκθέσει όλα τα μυστικά και τα μυστήρια του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Σε αυτή την παράσταση, ρίχνει μια ματιά στο μασονισμό, τις απόκρυφες δυνάμεις και τις μυστικές κοινωνίες που συνδέονται και συνδέονται με το Βατικανό. Πώς ελέγχουν τη ζωή μας; Πώς σχεδιάζουν να κυβερνούν τον πλανήτη και να ελέγχουν όλα όσα βλέπεις γύρω σου;

Ο Jordan Maxwel  δραστηριοποιείται στην έρευνα για την απόκρυφη γνώση και τη θρησκεία για περισσότερα από 50 χρόνια και η τεχνογνωσία του περιλαμβάνει κρυφές διδασκαλίες και μυστήρια του Βίβλου.

Το 2011, ο Jordan πήγε στο Βατικανό και έλαβε την ευκαιρία να δει μέρη όπου οι τουρίστες δεν επιτρέπονται. Ήταν μια αρκετά μεγάλη εμπειρία για την Ιορδανία να δει την εξουσία και τα χρήματα της εκκλησίας του Βατικανού και μοιράζεται τώρα την εμπειρία του με τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά και δείτε πώς το Βατικανό και η Εκκλησία στην Ευρώπη ήταν εκεί που είναι σήμερα.

Vatican Secrets EXPOSED! Jordan Maxwell | in5d.com



[embedded content]



ΒΑΤΙΚΑΝΟ Η Έδρα Της ΑΓΑΠΗΣ Με Τις ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ Πόρτες (Επιστήμη)

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

Ιω. 14,6       Του λέγει ο Ιησούς· “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού



[embedded content]



«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι

το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,

απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε,

είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»

Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα.

Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, [ερπετοειδείς] Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς (μεγαθάνατοι) μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις «Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας». Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς, τις εμφυτεύσεις, τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς σας που μπλοκάρουν την Διάνοια, αν διαθέτετε φυσικά από αυτήν την Ουσία που διαφοροποιεί τον Ανθρωπο από το ανθρώπινο ζώο.

Ιησουίτης ορκισμένος παπάς αποκαλύπτει μυστικά του Βατικανού

Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Εάν σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη.

Η μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού για να το καταφέρουν ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ. Οι φτωχοί Άραβες έπεσαν θύματα ενός από τα πιο έξυπνα σχέδια που υλοποίησαν ποτέ οι δυνάμεις του σκότους. Οι πρώτοι Χριστιανοί (τα καλά πρόβατα και φυσικά κατά 99% Οργανικές Πύλες) πηγαίνανε παντού και χτίζανε τις μικρές τους εκκλησίες, αλλά συναντούσαν σθεναρή αντίσταση. Οι Εβραίοι και η Ρωμαϊκή κυβέρνηση κυνηγούσαν τους πιστούς του Χριστού, για να σταματήσουν τους πιστούς του Χριστού από το να εξαπλωθούν. Αλλά οι Εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης και το 70 μκε οι Ρωμαϊκές αρχές κάτω από τον Στρατηγό Titus κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον μεγάλο Ιουδαϊκό ναό που ήταν η καρδιά της Ιουδαϊκής πίστης, εκπληρώνοντας την προφητεία στο κατά Ματθαίον 24:2.

Σε αυτό το ιερό μέρος εκεί όπου στεκόταν ο ναός του Σολομώντος, στέκεται το τζαμί Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου σαν το δεύτερο πιο ιερό μέρος του Ισλάμ. Σαρωτικές αλλαγές φυσούσαν παντού. Η διαφθορά, η απληστία, η σκληρότητα, η διαστροφή και οι επαναστάσεις έτρωγαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Ο διωγμός των Χριστιανών ήταν ανύπαρκτος μα κι άχρηστος καθόσον συνέχιζαν να ζουν με το κήρυγμα της εκκλησίας τους.

Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο Σατανάς να σταματήσει αυτό το ρεύμα ήταν να δημιουργήσει μια ακόμη πλαστή Χριστιανική «θρησκεία» για να καταστρέψει την δουλειά των χριστιανών. Η λύση βρισκόταν στην Ρώμη. Η θρησκεία τους είχε έρθει από την αρχαία Βαβυλώνα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα face-lift. Αυτό δεν συνέβη σε μια νύχτα, αλλά άρχισε με τα συγγράμματα των πρώτων πατέρων της εκκλησίας. Ήταν μέσω αυτών των γραπτών που η νέα θρησκεία θα σχηματιζόταν. Το άγαλμα του Jupiter (Δία) το ονόμασαν Άγιο Πέτρο, και το άγαλμα της Venus (Αφροδίτης) μετονομάστηκε σε Παρθένα Μαρία. Το σημείο που επιλέχθηκε για αρχηγείο ήταν ένας από τους επτά λόφους της Ρώμης και λεγόταν Vaticanus, το μέρος του ερπετού που βουτά στην θάλασσα όπου στεκόταν ο Σατανικός ναός του Ιανού

Η μεγάλη ψεύτικη θρησκεία ήταν ο Ρωμαιοκαθολικισμός, αποκληθείσα (Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης) Αποκάλυψη 17:1-5. Μεγάλωσε για να μπλοκάρει το κήρυγμα, να σφάξει τους πιστούς του Χριστού, να φτιάξει θρησκείες, να δημιουργήσει πολέμους και να κάνει τα έθνη να μεθύσουν με το κρασί της πορνείας της όπως θα δούμε. Οι τρείς μεγάλες θρησκείες και οι αιρέσεις τους (όλες δογματικές αβραμικές και μονοθεϊστικές) – κάθε μια έχει το ιερό της μέρος όπου στρέφεται για καθοδήγηση.

Ο Ρωμαιοκαθολικισμός κοιτά το Βατικανό σαν την Ιερή του Πόλη. Οι Εβραίοι κοιτάνε τον τοίχο των θρήνων στην Ιερουσαλήμ και οι Μουσουλμάνοι κοιτάνε την Μέκκα σαν την Ιερή πόλη τους. Στην αρχή, οι άραβες επισκέπτες φέρνανε δώρα στο «Σπίτι του Θεού» και οι φύλακες της Kaaba ήτανε ευγνώμονες για όλους τους επισκέπτες. Μερικοί φέρνανε τα είδωλα τους και επειδή δεν θέλανε να προσβάλουνε τους άλλους ανθρώπους, τοποθετούσανε τα είδωλα τους εντός του ιερού. Λέγεται ότι οι Εβραίοι κοιτούσανε την Kaaba ως απομακρυσμένη σκηνή του Κυρίου με ευλάβεια μέχρι που μολύνθηκε με είδωλα.

Σε μια φυλετική διαμάχη για το πηγάδι του Zamzam, ο θησαυρός της Kaaba και οι προσφορές των πιστών είχαν πεταχτεί μέσα στο ποτάμι και το είχαν γεμίσει με άμμο και εξαφανίστηκε. Πολλά χρόνια αργότερα ο Adb Al-Muttalib είχε οράματα που του λέγανε που να βρει το πηγάδι και τον θησαυρό του. Έγινε ο ήρωας της Μέκκας, και προοριζόταν να γίνει ο παππούς του Μωάμεθ. Πριν από αυτό το γεγονός ο Αυγουστίνος έγινε επίσκοπος Βορείου Αφρικής κερδίζοντας αποτελεσματικά και φέρνοντας τους Άραβες στον Ρωμαιοκαθολικισμό, περιλαμβάνοντας ολόκληρες φυλές. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους προσηλυτισμένους στον Καθολικισμό που αναπτύχθηκε η έννοια ενός Άραβα προφήτη.

Ο πατέρας του Μωάμεθ πέθανε από αρρώστια. Τότε οι γιοι που γεννιόνταν σε μεγάλες Αραβικές φαμίλιες σε μέρη όπως η Μέκκα στελνόντουσαν στην έρημο να θηλάσουν μέχρι να απογαλακτιστούν και να περάσουν μέρος της παιδική τους ηλικίας με φυλές Βεδουίνων για εκπαίδευση και για να αποφύγουν τις πληγές των πόλεων. Όταν η μητέρα του και ο παππούς του επίσης πέθαναν, ο Μωάμεθ ζούσε με τον θείο του, όταν ένας Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έμαθε για την ταυτότητα του και είπε, «Πάρε τον γιό του αδελφού σου πίσω στην χώρα του και φυλαξέ τον από τους Εβραίους, γιατί μα τον θεό, αν τον δούνε και μάθουν για αυτόν αυτό που εγώ ξέρω, θα του προκαλέσουν κακό. Μεγάλα πράγματα περιμένουν τον γιό του αδελφού σου». Ο Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έβλεπε τις μελλοντικές διώξεις των Εβραίων στα χέρια των ακολούθων του Μωάμεθ.

Το Βατικανό ήθελε απελπισμένα την Ιερουσαλήμ για την θρησκευτική της σημασία, αλλά μπλοκαριζόταν από τους Εβραίους. Ένα άλλο πρόβλημα ήταν οι πραγματικοί Χριστιανοί στην Βόρειο Αφρική. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός αποκτούσε ισχύ αλλά δεν ανεχόταν την αντίθεση. Κατά κάποιον τρόπο το Βατικανό έπρεπε να δημιουργήσει ένα όπλο για να εξοντώσει τους Εβραίους και τους αληθινούς Χριστιανούς στην Βόρειο Αφρική που αρνιόντουσαν να δεχθούν τον Ρωμαιοκαθολικισμό. Κοιτάζοντας στην Βόρειο Αφρική, είδαν τα πλήθη των Αράβων σαν το ανθρώπινο δυναμικό που θα έκανε την βρώμικη δουλειά.

Συνέχεια εδώ

Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού

https://ift.tt/2rSqw6z

Ο πονηρός ρόλος του Bitcoin η σχέση του με το σφράγισμα και με το Βατικανό και πως θα επιβληθεί.

Bitcoin – Blockchain – RFID – Sunday Law – Exposing Mystery Babylon



[embedded content]





Εφ. 1,7         Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.

Φιλιπ. 1,21    Αλλωστε δι’ εμέ όλη μου η ζωή είναι ο Χριστός, αφού ζω εν Χριστώ και ο Χριστός ζη εν εμοί. Αλλά και το να αποθάνω είναι κέρδος, διότι θα εκδημήσω έτσι προς τον ουρανόν εις πλήρη και τελείαν κοινωνίαν και ένωσιν με τον Χριστόν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ