2020-01-03 21:00:32
Φωτογραφία για Απίστευτο άρθρο: “Η λύση για την Ελλάδα είναι να μπολιαστούμε με μετανάστες”
Ένα απίστευτο άρθρο δημοσιεύθηκε στο ethnos.gr. Αν και συνήθως δεν σχολιάζουμε άρθρα, το συγκεκριμένο χρήζει απάντησης, διότι στην ουσία βαφτίζει ως σκοταδιστή όποιον δεν δέχεται την νέα εποχή όπως λέει που είναι το “μπόλιασμα” με πρόσφυγες μετανάστες για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Ο τίτλος του άρθρου είναι “Αυτός θα είναι ο Eλληνας την επόμενη δεκαετία και σε όποιον αρέσει!” και μεταξύ άλλων μέσα γράφει… “Η σημασία της λέξης Έλληνας, θα ορισθεί εκ νεου!!”

στο προαιώνιο ερώτημα «τι είναι ο Ελληνας;», πηγαίνοντάς το λίγο παρακάτω, με ταχύτητα δεκαετίας: «τι θα είναι ο Ελληνας;», λοιπόν, αποτελεί το κρίσιμο ερώτημα, αφού η σημασία της λέξης «Ελληνας» -σύμφωνα με τα σημαντικά ευρήματα της Kapa Research- θα οριστεί εκ νέου: «Ο τόπος διαμονής του Έλληνα θα ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, η γενιά του brain drain θα έρχεται στα πράγματα με νέα ήθη και αξίες, τα παιδιά και τα εγγόνια των Βαλκάνιων μεταναστών του 1990 θα ενηλικιώνονται και θα επιβάλλουν νέες τάσεις, η γλώσσα θα αντέξει (κυρίως λόγω γραφής και ανάγνωσης στο Διαδίκτυο), αλλά το ομόγλωσσο και το ομόθρησκο θα αλλοιωθούν, η πολιτισμική παγκοσμιοποίηση μέσω του διαδικτύου και των φθηνών μεταφορών θα επεκταθεί».


και συνεχίζει.. “σκοταδιστής όποιος το αρνείται!!”

Οποιος φορά παρωπίδες και αρνείται να ζήσει στην εποχή του, θα αντιμετωπίσει την παραπάνω πρόταση, τα μελλούμενα αυτής της έρευνας, με μια έκρηξη στα εντός του η οποία υπαγορεύεται από τον σκοταδισμό μιας άλλης εποχής.

και συνεχίζει.. “Το μπόλιασμα και η πρόσμιξη με με άλλα έθνη θα μας σώσουν!!”

Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως η χώρα μας θα παραμείνει ίδια στους αιώνες των αιώνων, δεν μπορούν καν να φανταστούν πως η ενσωμάτωση προσφύγων/μεταναστών, προκειμένου να διατηρήσουμε -για μερικούς αιώνες ακόμη- ζωντανό το έθνος, ίσως αποτελεί μια λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο. Εκείνοι που δεν βλέπουν την εξέλιξη φυσικά και δεν μπορούν καν να σκεφτούν πως το «μπόλιασμα» με άλλες εθνικότητες ίσως να αποτελεί απάντηση στο ερώτημα «τι θα γίνει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια;». Εάν δεν γίνει η πρόσμειξη με άλλα έθνη, εάν δεν «μεταλλάξουμε» νέους πληθυσμούς σε πλήρωμα της κιβωτού της γλώσσας και των παραδόσεών μας, τότε το ελληνικό χνάρι θα χαθεί σε τρεις-τέσσερις αιώνες.

Απάντησεις και ερωτήματα λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο 1ον) Ποιος αποφάσισε ότι πρέπει να μπολιαστούμε

2ον) Ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε να μπολιαστούμε

και το σημαντικότερο ερώτημα… Ποιος θα μας επιβάλει να μπολιαστούμε;

Ο αρθρογράφος μας μιλάει για ένα Ελληνικό έθνος.. αλλά χωρίς Έλληνες λοιπόν! Πρωτότυπο.. πως δεν το είχαμε σκεφθεί τόσο καιρό!

hellas-now.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ