2020-01-04 07:00:54
Φωτογραφία για Η μισή Ελλάδα εμφανίζεται ως Τουρκία σε χάρτη γνωστού πολυκαταστήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο!
Σημαντική καταγγελία από Έλληνα που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μεταφέρουμε ακριβώς την είδηση από λογαριασμό στο Facebook

«Πήγα σήμερα σε 2 καταστήματα B&M και μίλησα με τους υπεύθυνους.

Στο πρώτο κατάστημα μίλησα με την προϊσταμένη. Της εξήγησα την κατάσταση και το πόσο απαράδεκτο είναι να πουλούν κάτι τέτοιο. Πήρε το καλάθι μαζί της να το φωτογραφήσει και να το στείλει στην Διεύθυνση του καταστήματος.

Στο δεύτερο κατάστημα μίλησα με έναν υπάλληλο εφόσον δεν υπήρχε κάποιος ανώτερος εκείνη την στιγμή στο γραφείο.

Εξήγησα και πάλι την κατάσταση και ο άνθρωπος φάνηκε κάπως σοκαρισμένος. Του είπα λοιπόν πως είναι παραπλανητικό το συγκεκριμένο προϊόν και ότι εκ μέρους των Ελλήνων ζητώ να αποσυρθεί το καλάθι αυτό από τα ράφια. Μου είπε ότι θα μιλήσει με τους υπεύθυνους για να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή ώστε να αποσυρθεί. Αμέσως μετά πήγε και μάζεψε όλα τα καλάθια που ήταν στο ράφι και πήγε στο γραφείο.

Σε λίγες ημέρες θα πάω και πάλι στο κατάστημα να δω αν όντως αποσύρθηκε αυτό το πράγμα Για όσους ρωτάνε, τα B&M είναι αλυσίδα καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Για να προλάβουμε κάποιους «καλοθελητές» που θα βιαστούν να πουν ότι είναι ψευδής η είδηση, να σημειώσουμε ότι ο λόγος που φαίνεται να λαμβάνει έκταση το θέμα είναι κυρίως επειδή, σύμφωνα με τη καταγγελία, δεν αναγράφεται πουθενά η χρονολογία του χάρτη στο καλάθι αυτό, πράγμα που θα οδηγήσει αυτούς που το αγοράζουν σε λάθος συμπεράσματα.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ