2020-01-04 10:07:37
Φωτογραφία για Πανσέξουαλ δηλώνει υποψήφια για την ηγεσία των Φιλελεύθερων Δημοκρατών
Σε ηλικία 37 ετών κατάλαβε ότι είναι «πανσέξουαλ». Μπορεί στο παρελθόν να είχε σχέση μόνο με άνδρες, τώρα όμως η Βρετανίδα υποψήφια για την ηγεσία των Φιλελεύθερων

Δημοκρατών, Λάιλα Μοράν ξεκαθάρισε στους συμπολίτες τους ότι έχει σχέση με την πρώην υπεύθυνη Τύπου του κόμματος (Lib Dem), Ρόζι Κομπ.

Η Bρετανή βουλευτής έκανε την αποκαλυπτική δήλωση στον ιστότοπο «PinkNews» .

«Πριν από έξι μήνες κατάλαβα ότι είμαι πανσέξουαλ. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στη δουλειά,όπως τα περισσότερα ζευγάρια», δηλώνει η Μοράν.

Ερωτηθείσα για το αν η οικογένειά της την στηρίζει στην επιλογή της, απάντησε:

«Έχω έναν αδερφό γκέι, μία αδερφή λεσβία οπότε η οικογένειά μου ήξερα ότι δεν θα είχε θέμα με την επιλογή μου».

Η Μοράν άσκησε έντονη κριτική στην βρετανική Βουλή, την οποία χαρακτήρισε ως «ένα περίεργο, οπισθοδρομικό μέρος» για άτομα της διεμφυλικής κοινότητας «LGBTQ».

Όπως εξήγησε, το να κάνει «coming out» ως βουλευτής ήταν «ελαφρώς δυσκολότερο» από το να αποκαλύψει την σεξουαλική της ταυτότητα σε φίλους και συγγενείς της.

Η Μοράν δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με την σύντροφό της, γράφοντας πως «πλέον είμαι απλώς ευτυχισμένη».

«Από τη μία ήταν υπέροχο, αλλά επίσης αρκετά αναπάντεχο για μένα το πώς προσδιοριζόμουν προηγουμένως. Πλέον νιώθω πως ήρθε η στιγμή να μιλήσω γι' αυτό, επειδή ως βουλευτής περνώ πολύ χρόνο υπερασπιζόμενη και μιλώντας για την διεμφυλική κοινότητα «LGBTQ». Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως είμαι και εγώ μέλος της», είπε η ίδια.

Όπως εξηγεί, οι συγγενείς και οι φίλοι της υπήρξαν υποστηρικτικοί, αλλά αρκετοί άνθρωποι της είπαν πως μια ομόφυλη σχέση μπορεί να καταστρέψει την καριέρα της.

«Σίγουρα δεν θα είχαν πει το παραμικρό αν ήταν άντρας. Η Βουλή είναι ένα περίεργο, οπισθοδρομικό μέρος. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος βουλευτής που θα δήλωνε «πανσέξουαλ», ελάχιστοι που θα δήλωναν bisexual - υπάρχουν μερικές γυναίκες που είναι καταπληκτικά πρότυπα και έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις λεσβιακές σχέσεις τους», προσθέτει.

Στη συνέντευξη της ζητήθηκε να περιγράψει τι σημαίνει «πανσέξουαλ»:

«Για μένα σημαίνει πως δεν έχει σημασία η εμφάνιση ή το φύλο του ανθρώπου που ερωτεύεσαι, αλλά το ίδιο το άτομο. Δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα, αν δηλώνει γκέι ή όχι. Στην τελική αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι το άτομο και πώς ερωτεύεσαι το άτομο», τόνισε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ