2020-01-04 22:00:37
Φωτογραφία για «Αιχμές» Λυκογιάννη για τη διαιτησία: «Έχουμε δημιουργήσει πολλά βίντεο»
Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για βίντεο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου και έριξε τα... βέλη του για τις αποβολές των δύο σέντερ του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου μετά την ήττα από τους «κυανέρυθρους»:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο Su Casa για τη νίκη του. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, που ήταν πάρα πολύ κακό, με αρκετά εύκολα λάθη, δείχνοντας ότι έχουμε αρκετή νευρικότητα και αρκετό άγχος. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορούμε να βρούμε καλό ρυθμό.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Είχαμε όμως αρκετά μεγάλη συγκέντρωση για το τι θέλαμε να κάνουμε και θεωρώ ότι είχαμε αρκετά μεγάλη ηρεμία, παρά το γεγονός ότι βλέπαμε πως δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε μια μεγάλη ανατροπή και καταφέραμε να περάσουμε και μπροστά.


Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, δεν έχουμε αναφερθεί ξανά ούτε με ανακοινώσεις, ούτε έχουμε στείλει βίντεο στην ΚΕΔ. Τα βλέπουμε τι γίνεται κάθε εβδομάδα, τα κόβουμε, έχουμε δημιουργήσει πολλά βίντεο. Δεν τα έχουμε βγάλει έξω, δεν τα έχουμε στείλει πουθενά. Επιφυλάσσομαι να δω το βίντεο για να διαπιστώσω τι έγινε, γιατί αποβλήθηκαν και τα δύο πεντάρια μου με πέντε φάουλ.

Γενικά μετά το 57-58 αν θυμάμαι καλά ο Πανιώνιος Su Casa πρέπει να σούταρε κοντά στις 15 βολές. Αποβλήθηκαν και οι δύο ψηλοί μου και γενικότερα πάρα πολύ εύκολα και αβίαστα συνδέθηκαν με τις ελεύθερες βολές και κάπως έτσι πήραν αυτή τη νίκη».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ