2020-01-05 09:36:49
Φωτογραφία για Nvidia: Η RTX 2080 ταχύτερη από τα Xbox Series X και PlayStation 5!
Σε μια περίοδο όπου η AMD φαίνεται να έχει κυριαρχήσει στον τομέα των επεξεργαστών και των επεξεργαστών γραφικών, η Nvidia δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει σε ησυχία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου GTC China 2019 (GPU Technology Conference), ο ιδρυτής και CEO της Nvidia, κ. Jensen Huang, ισχυρίστηκε ότι η σημερινή γενιά καρτών γραφικών GeForce RTX 2080 είναι πολύ πιο ισχυρή σε σύγκριση με αυτές που θα τοποθετηθούν στα PlayStation 5 και Xbox Series X!

Ο επικεφαλής της Nvidia παρουσίασε ορισμένα gaming laptops με κάρτες γραφικών GeForce RTX και στο πλαίσιο της σύγκρισης ενός Lenovo Y740 (RTX 2080 Max-Q) με ένα Lenovo Y900 (GTX 980M), ανέφερε ότι το πρώτο είναι ισχυρότερο από τις ακυκλοφόρητες επόμενης γενιάς παιχνιδοκονσόλες των Sony και Microsoft, οι οποίες να σημειώσουμε πως θα διαθέτουν custom GPU βασισμένο στην αρχιτεκτονική RDNA της AMD.

Προφανώς η σύγκριση δεν γίνεται για να παρατήσει ο κόσμος τις παιχνιδοκονσόλες και να στραφεί στα laptops για gaming, αλλά είναι μια καλή απόδειξη ότι το PC gaming μπορεί να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά σε θέματα επιδόσεων, αρκεί να έχεις το απαραίτητο χρήμα Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ