2020-01-05 10:50:41
Φωτογραφία για Πατέρας έκλεισε ξενοδοχείο για το ρεβεγιόν με την οικογένειά του και γινόταν όργιο 1.000 ατόμων
Ένας πατέρας έγινε έξαλλος, όταν έμαθε ότι στο ξενοδοχείο, όπου είχε κλείσει δωμάτιο

για την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να μείνει με την οικογένειά του, γινόταν όργιο 1.000 ατόμων!

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Πρωτοχρονιά σε έναν πατέρα από το Σακραμέντο των ΗΠΑ.

Ο εν λόγω άνδρας είχε κλείσει ξενοδοχείο, στο οποίο και σχεδίαζε να περάσει με την οικογένειά του τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, μέχρι, όμως, που έμαθε ότι στο ίδιο ξενοδοχείο γινόταν... όργιο 1.000 ατόμων!

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έγινε έξαλλος, μάλιστα, αλλά έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του!

«Άνθρωποι, που ξοδεύουν χρήματα για να μείνουν στο ξενοδοχείο, πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη τους, ειδικά αν έχουν οικογένειες», δήλωσε ο πατέρας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σημείωσε, δε, πως «δεν έχω πρόβλημα με όσα κάνουν οι άνθρωποι», αλλά τόνισε ότι εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι τα ξενοδοχείο δεν είχε ενημερώσει τους πελάτες και αρνήθηκε να του επιστρέψει τα χρήματα όταν εκείνος έμαθε για το πάρτι με τους sex swingers.


Υποστήριξε, εξάλλου, ότι έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο και αποφάσισε να εκφράσει τη δυσφορία του σε μια έρευνα πελατών.

«Ρωτούσαν αν με βοήθησαν και απάντησα "όχι δεν με βοηθήσατε. Δεν μου δίνετε πίσω τα χρήματά μου"», είπε.

Φαίνεται, πάντως, ότι και στην Ελλάδα είναι πολύ της μόδας οι sex swingers. Θυμηθείτε, άλλωστε, τι έγινε στη βίλα των... οργίων στα Βόρεια Προάστια, το βράδυ του ρεβεγιόν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ